Σε «μαγνήτη» επισκεπτών αποδείχθηκε η Αίγινα το φετινό Πάσχα, με το νησί του Αργοσαρωνικού να αποτελεί και το σημείο συνάντησης για πρόσωπα της οικονομικής και πολιτικής (και όχι μόνο) ζωής του τόπου. Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, μαζί δείπνησαν τη Μεγάλη Παρασκευή η άλλοτε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, με τον Ευάγγελο Μυτιληναίο και κοινούς τους φίλους, επιλέγοντας μάλιστα την ψαροταβέρνα του Μίλτου.

mytilineos_big_mouth_2_
Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος και η Πόπη Τσαπανίδου στην Αίγινα
mytilineos_big_mouth


Αξίζει, δε, να σημειωθεί, πως στο εν λόγω νησί πέρασαν τις γιορτινές αυτές ημέρες και άλλοι πολιτικοί, με την στήλη να εντοπίζει το βράδυ της Ανάστασης τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον Νάσο Ηλιόπουλο, αλλά και τον Γιάνη Βαρουφάκη.

varoufakis_aigina_big_mouth
Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην Αίγινα

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

«– Και μια και αναφέρθηκα στον πρόεδρο Μυτιληναίο, να σας μεταφέρω και μια πασχαλιάτικη εικόνα, από αυτές που εμπεριέχουν ζεστασιά και ελληνικό Πάσχα. Στη ΣΥΡΙΖΑϊκή των παλιών χρόνων Αίγινα πέρασε τις άγιες μέρες και η Πόπη Τσαπανίδου, που δεν κατάφερε να κάνει κάτι σοβαρό στην πολιτική και τώρα ψάχνεται μέχρι και για να… μπαρκάρει. Η παλιά δημοσιογράφος (γιατί αυτός ο δρόμος δεν έχει γυρισμό) δείπνησε τη Μεγάλη Παρασκευή στη δημοφιλή ψαροταβέρνα του Μίλτου στην Πέρδικα, παρέα με τον πρόεδρο Βάγγο και κάτι κοινούς φίλους τους.

! Το βράδυ της Ανάστασης το μάτι της ζωηρής απεσταλμένης της στήλης, που έλιωσε στην κυριολεξία τα παπούτσια της η καημενούλα, εντόπισε στην εκκλησία της Παναγίτσας στο κέντρο του νησιού τον μπάρμπα Αλέκο τον Φλαμπουράρη, τον Νάσο Ηλιόπουλο, ενώ από τη Μεγάλη Τετάρτη βρισκόταν στο νησί και ο πρόεδρος Βαρουφάκης. Σε γενικές γραμμές, η Αίγινα υπήρξε από τους καλούς πασχαλινούς προορισμούς».