Ένα backstage της εν πλω περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκη στα νησιά φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Big Mouth του powergame.gr.

Συγκεκριμένα η στήλη αποκαλύπτει ότι όταν έγινε γνωστός ο αποκλεισμός του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αστυπάλαια (λόγω Μποφόρ), κάποιοι εκ των συνδαιτυμόνων του επικοινώνησαν με τον υφυπουργό Ναυτιλίας, Γιάννη Παππάκαι τον ενημέρωσαν σχετικώς. Αμέσως ο υφυπουργός επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Μπάμπη Παπαδάκη. Κάποιοι, μάλιστα, λένε ότι ο Παππάς συνομίλησε και με τον Κασσελάκη, θεσμικά και μόνο, για να τον ενημερώσει για την πορεία του καιρού.

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

– Κάποιος φίλος μου στον ΣΥΡΙΖΑ, από αυτούς που έχουν να μιλήσουν με τον πρόεδρο Stefanos από το φθινόπωρο, το έριξε στην πλάκα, τώρα που ο πρόεδρος με τον ναύαρχο έχουν ανοίξει πανιά στα πελάγη. «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει το πρώτο κόμμα που θα καθιερώσει δρομολόγια στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου», μου είπε και άφησε το καλύτερο για το τέλος: «Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις μας θα γίνουν σε… πλωτή εξέδρα», είπε και ξεκαρδίστηκε στα γέλια. Εγώ, για να είμαι ειλικρινής, δεν γέλασα και τόσο… Πάντως, μια και το 'φερε η κουβέντα, να σας πω ότι όταν έγινε γνωστός ο αποκλεισμός του Κασσελάκη στην Αστυπάλαια, κάποιοι εκ των συνδαιτυμόνων του επικοινώνησαν με τον αρμόδιο επί της Ναυτιλίας, υφυπουργό Γιάννη Παππά (που εκλέγεται και στα Δωδεκάνησα), και τον ενημέρωσαν σχετικώς. Αμέσως ο υφυπουργός επικοινώνησε με τον Μπάμπη Παπαδάκη (τον δημοσιογράφο και μάρτυρα του Δραγασάκη), τον οποίο γνώριζε από την εποχή της συνύπαρξής τους στο Έθνος του Μπόμπολα. Κάποιοι λένε ότι ο Παππάς συνομίλησε και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, θεσμικά και μόνο, για να τον ενημερώσει για την πορεία του καιρού.