Το εγκώμιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Σπύρου Καρανικόλα έπλεξε Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη ΝΟΔΕ Κηφισιάς, που διοργάνωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιάννης Μποζίνης. 

Μάλιστα, ο υπουργός Υγείας προέτρεψε τους παρευρισκόμενους να μεταδώσουν live στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις αναφορές του για τον Σπύρο Καρανικόλα.

Μιλώντας με θερμά λόγια, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ένας από τους 4 σταυρούς στις ευρωεκλογές θα είναι το στέλεχος της νέας γενιάς, εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγους:


Όπως είπε ο υπουργός Υγείας, θα το κάνει όχι γιατί είναι προσωπικός του φίλος, ούτε βέβαια για τη Novartis που μπήκε μπροστά και έτρωγε ξύλο, το οποίο είναι ένα δείγμα πολιτικού θάρρους. Αλλά διότι η Ελλάδα χρειάζεται νέους καταρτισμένους ανθρώπους στα ευρωπαϊκα θέματα, όπως είναι ο Σπύρος Καρανικόλας.

Άρα πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που καθιστούν την υποψηφιότητά του μια πολύ χρήσιμη υποψηφιότητα για τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα, είπε μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας.

Δείτε το βίντεο