Στην κούρσα των προκριματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ για το ψηφοδέλτιο των επικείμενων ευρωεκλογών συμμετέχει και ο ξάδερφος του Στέφανου Κασσελάκη, Βασίλης Κασσελάκης. Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κασσελάκη ο οποίος κατέλαβε τη θέση του εκλιπόντος Μανούσου Βολουδάκη. Μάλιστα ο Γιάννης Κασσελάκης ήταν υποψήφιος και στις εκλογές του 2023. Σημειώνεται ότι ο Βασίλης Κασσελάκης είναι ο μόνος υποψήφιος από τα Χανιά που δίνει τη μάχη για να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Βασίλης Κασσελάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής στη Ρώμη και σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο Instagram ενόψει των χθεσινών προκριματικών εκλογών στο κόμμα, τοποθετήθηκε επί διαφόρων ζητημάτων. «Την Κυριακή 14 Απριλίου συναποφασίζουμε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η πολιτική χρειάζεται νέους ανθρώπους με νέες ιδέες, όραμα και στόχους! Σας περιμένουμε όλους!», έγραφε στην ανάρτησή του.

Δείτε το βίντεο


Σημειώνεται ότι στις 10 Απριλίου η στήλη του powergame.gr «Big Mouth» είχε αναφέρει στις 10 Απριλίου ότι «πριν από κάμποσο καιρό σάς είχα αποκαλύψει ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ τον Κασσελάκη. Και δεν αναφέρομαι στον πρόεδρο Στέφανο, αλλά σε έναν άλλον, τον γιο του πρώην βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Κασσελάκη. Αν κρίνω από το γεγονός ότι μπαμπάς και γιος, αν και Νεοδημοκράτες, βρέθηκαν δίπλα στον συγγενή τους πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στα Χανιά, μάλλον έχει «κλειδώσει» η συμμετοχή του άλλου Κασσελάκη στην ευρωλίστα της Κουμουνδούρου».