Αδειάζει τις επόμενες μέρες η «καρέκλα» του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Τσιόδρας, αφού κατεβαίνει υποψήφιος με το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο, θα παραιτηθεί από τη θέση του. Είναι λογικό, λοιπόν, να έχει ξεκινήσει µια συζήτηση για το πρόσωπο που θα τον διαδεχτεί.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, επικρατέστερος για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη, δημοσιογράφος Χρήστος Ζωγράφος.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Με δεδομένο ότι ο Δημήτρης Τσιόδρας θα παραιτηθεί τις επόμενες μέρες από τη θέση του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, είναι λογικό να έχει ξεκινήσει µια συζήτηση για το πρόσωπο που θα τον διαδεχτεί. Με βάση τα όσα φτάνουν στ’ αυτιά µου, επικρατέστερος για τη συγκεκριμένη «ηλεκτρική» καρέκλα είναι ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Μητσοτάκη, δημοσιογράφος Χρήστος Ζωγράφος. Αν και δεν αρέσκομαι στις ωραιοποιήσεις των εικόνων και δη για τους ευρισκόμενους στο Μαξίμου, εδώ τολμώ μια εξαίρεση, αφού μιλάμε για έναν εργατικό άνθρωπο, που διακρίνεται για την ευπρέπεια και τον σεβασμό που δείχνει απέναντι στους συναδέλφους του. Οπότε ανεπιφύλακτα τον θεωρώ την καλύτερη επιλογή.