Αποκαλύψεις μετά από... άφθονη κατανάλωση τσικουδιάς για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως έκανε στα Χανιά ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη, Θεόδωρος, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, το «όραμα» του προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι να «ξεφορτωθεί όλα τα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν απομείνει δίπλα του», καθώς ο στόχος είναι να οικοδομηθεί κάτι εντελώς καινούριο.

Δεν αποκλείεται, δε, όπως αναφέρει η στήλη, η... μπάλα να πάρει ακόμα και τον Πολάκη, παρόλο που δύο ημέρες μετά ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης, κατά την περιοδεία του στα Χανιά, έλεγε χαρακτηριστικά πως «έχω ψυχή Πολάκη» και πως «ο Παύλος είναι δίπλα μου», αποθεώνοντας τον τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr

– Σας έγραψα πρόσφατα ότι λίγες μέρες πριν εμφανιστεί ο πρόεδρος Στέφανος στα Χανιά, είχε κάνει «απόβαση» στην πόλη ο πατέρας του, για εκδηλώσεις, γάμους και τα συναφή. Σας είχα επίσης ενημερώσει ότι οι Κασσελάκηδες στα Χανιά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, κινούνται στον χώρο της δεξιάς, μερικοί από τους οποίους ενεργά. Ο πατέρας του προέδρου δεν είχε, πάντως, πρόβλημα να πιει μια τσικουδιά με έναν ξάδερφο, παρουσία ενός φιλικού προσώπου. Δεν ξέρω αν έφταιξε το ποτό, αλλά κάπου προς το τέλος της τσιπουροκατάνυξης, ο κυρ Θόδωρος -που στο Google τον εντοπίζεις μόνο ως «πατέρας Στέφανου Κασσελάκη»- άρχισε να περιγράφει το όραμα του γιου του, λέγοντας πως ο Στέφανος θα ξεφορτωθεί όλα τα παλιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν απομείνει δίπλα του, γιατί πάει να κάνει κάτι εντελώς καινούργιο. Μάλιστα, η μπάλα πήρε ακόμα και τον Πολάκη και την… ψυχή του, που τόσο ύμνησε ο πρόεδρος δυο μέρες μετά, στην εκδήλωση-πασαρέλα στο στενάκι της παλιάς πόλης. Δεν θα πίστευα με κανέναν Θεό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένος να στείλει στα αζήτητα με σταλινικές μεθόδους ακόμα και αυτούς που του στάθηκαν και ακόμα τον στηρίζουν, αλλά έλα που ο τρίτος της παρέας τα σφύριξε στη θεία μου και αυτή με πήρε καπάκι τηλέφωνο να μου τα πει: «Δεν πιστεύω να κάνει τέτοια πράματα ο Στέφανος, είναι ντρέτο παιδί».