Με μπαράζ αναρτήσεων μέσω Instagram, ο σύντροφος της Ζωής Κωνσταντοπούλου και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Διαμαντής Καραναστάσης, δίνει τη δική του απάντηση στα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να έχει τραβήξει πλέον χωριστούς δρόμους.

Στα stories που ανήρτησε, ο καλλιτέχνης έχει ανεβάσει τόσο φωτογραφίες από τη Βουλή, όπου δίνει το «παρών» τόσο σε ομιλία της επικεφαλής του κόμματος όσο και κατά την πρόταση δυσπιστίας, ενώ επίσης ανέβασε και την επιστολή που έστειλε στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, προκειμένου να ψηφίσει για την πρόταση δυσπιστίας, καθώς, όπως αναφέρει, την ημέρα της ψήφισης ήταν «βαριά άρρωστος».

karanastasis_instagram_xorismos_zoi_konstantopoulou_1_
karanastasis_instagram_xorismos_zoi_konstantopoulou_2_
karanastasis_instagram_xorismos_zoi_konstantopoulou_3_
karanastasis_instagram_xorismos_zoi_konstantopoulou_4_
karanastasis_instagram_xorismos_zoi_konstantopoulou_5_
karanastasis_instagram_xorismos_zoi_konstantopoulou_6_


Ο ίδιος «έκλεισε» το εν λόγω «μπαράζ» αναρτήσεων ως εξής: «Και εδώ… είναι ο χώρος που αφιερώνω στα κίτρινα σκουπίδια που κανιβαλίζουν με κάθε τρόπο έναν καλλιτέχνη και τη Ζωή του, γιατί δεν μιλάει ποτέ και δεν ασχολείται ποτέ μαζί τους».

Για το ζήτημα πάντως του χωρισμού του ζευγαριού, η Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή «Το πρωινό» του ΑΝΤ1 είπε: «Έχουμε μια πληροφορία που λέει ότι ο Διαμαντής Καραναστάσης βρέθηκε στις 20 Μαρτίου στην παράσταση ''Doctor'' και η καρέκλα δίπλα του έμεινε κενή».