Εμβρόντητος από τα ψέματα που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης στα κανάλια για τις δήθεν καλές σχέσεις μεταξύ τους, είναι ο Αλέξης Τσίπρας, όπως αναφέρει τo Big Mouth του powergame.gr.

Σύμφωνα, πάντως με πηγή της στήλης, ο Τσίπρας «θα μετράει μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη μετά τις ευρωεκλογές». Ωστόσο το θέμα είναι - όπως σημειώνει - αν ο πρώην πρόεδρος του κόμματος θα προλάβει να φύγει μόνος του ή θα τον διώξει ο… διάδοχός του.

Σε κάθε περίπτωση, να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να ξεφορτωθεί, ακόμη και ως φήμη, το ότι ήταν εκείνος που έδωσε το χρίσμα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Ένας φίλος απ’ τα παλιά μού σφύριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει μείνει εμβρόντητος από τα ψέματα που αραδιάζει ο διάδοχός του, Stefanos, στα κανάλια για τις δήθεν καλές σχέσεις μεταξύ τους. «Γράψε και αυτό», μου είπε. «Μετά τις ευρωεκλογές ο Τσίπρας θα μετράει μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη. Το θέμα είναι αν θα προλάβει να φύγει μόνος του ή θα τον ξαποστείλει ο πρόεδρος». Πάντως, εσείς κρατήστε ότι εδώ και καιρό ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθεί να ξεφορτωθεί (ακόμη και ως φήμη) το ότι ήταν εκείνος που έδωσε το χρίσμα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη.