Καυγά στα social media έστησαν ο Νίκος Καρανίκας και ο Παύλος Πολάκης, με φόντο την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, που προκάλεσε την αντίδραση τόσο της συζύγου του πρωθυπουργού, όσο και του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη.

*Διαβάστε εδώ: Μαρινάκης κατά Ακρίτα: "Είναι ανατριχιαστική η ανάρτησή της για τη Μαρέβα Μητσοτάκη, έχει απογειωθεί η χυδαιότητα στις προσωπικές επιθέσεις"

Ο καυγάς ανάμεσα στα δύο στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από μια ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα, τη Δευτέρα, με την οποία «κάρφωσε» την Έλενα Ακρίτα, γράφοντας, μεταξύ αλλων, ότι «ο μισογυνισμός δεν είναι πολιτική».

karanikas_gia_anartisi_akrita


Στην ανάρτηση αυτή απάντησε ο Παύλος Πολάκης, ο οποίος είχε σπεύσει να υπερασπιστεί την Έλενα Ακρίτα, γράφοντας σε σχόλιό του: «Ποιος είναι ο μισογυνισμός, Νίκο, και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησέ το περισσότερο!».

polakis_se_karanika


Στο σχόλιο αυτό απάντησε ο Νίκος Καρανίκας, παραθέτοντας την ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη -που αποτέλεσε αφορμή για την τοποθέτηση της Έλενας Ακρίτα- αλλά και την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

dimadis
karanikass


Μετά την τοποθέτηση αυτή του Νίκου Καρανίκα, ο πρώην υπουργός Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε εκ νέου, γράφοντας: «Αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα, που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβα Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες μισογυνισμό, τοτε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα, για να μην πω τίποτα βαρύτερο!».

polakis_apantisi_se_karanika


Τον διάλογο αυτό έκλεισε ο Νίκος Καρανίκας, γράφοντας προς τον Παύλο Πολάκη: «Όπως εξήγησα, απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρέβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;».


karanikas_se_polaki