Με αποστομωτικό τρόπο απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στα όσα είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου για τον πατέρα του αδικοχαμένου οδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, Σπύρου Βούλγαρη, από το βήμα της Βουλής, στη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης. Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, ο υπουργός Υγείας τόνισε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον συγγενή του εκλιπόντα, ο οποίος και εξουσιοδότησε τον Άδωνι Γεωργιάδη να πει στην Ζωή Κωνσταντοπούλου πως τα όσα είπε είναι «ακραία συκοφαντικά», καλώντας την να του ζητήσει «συγγνώμη».

Με την τελευταία αυτή αναφορά, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας φαίνεται πως έμεινε... παγωτό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η στήλη.

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Δύσκολη ομολογώ ότι ήταν η χθεσινή μέρα για την πρόεδρο Ζωή, αφού εκτός από τον Βορίδη, είχε να αντιμετωπίσει και τον χειμαρρώδη Άδωνι, ο οποίος ζήτησε από την επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας να ζητήσει συγγνώμη από τον πατέρα του νεκρού μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, για τον οποίο είπε ότι ήταν προσωπικός γνωστός και εθελοντής στο γραφείο του πρωθυπουργού. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στην παρέμβαση της Κωνσταντοπούλου, η οποία είχε θέσει το ερώτημα «ποια εξήγηση δίδεται για το γεγονός ότι ο οδηγός της εμπορικής αμαξοστοιχίας ήταν προσωπικός γνωστός του πρωθυπουργού και εθελοντής στο γραφείο του;», ο Άδωνις είπε ότι ο πατέρας του νεκρού Σπύρου Βούλγαρη επικοινώνησε μαζί του και τον εξουσιοδότησε να ενημερώσει το σώμα και την πρόεδρο Ζωή ότι «θεωρεί αυτά που είπατε πως είναι ακραία συκοφαντικά και προσβάλλουν τη μνήμη του γιου του». «Να σας δώσω το τηλέφωνό του για να τον πάρετε και να του ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτά τα οποία είπατε», ανέφερε ο Άδωνις, αφήνοντας κάπως σαν παγωτό τη λαλίστατη πρόεδρο της Πλεύσης.