Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Big Mouth του powergame.gr.

Σύμφωνα με πηγές της στήλης, εδώ και καιρό ο Νίκος Ανδρουλάκης, έχει αντιληφθεί ότι η γενικότερη στάση και συμπεριφορά του Γιώργου Φλωρίδη, έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μεταξύ των άλλων και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκτιμά ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης αργά ή γρήγορα θα αναδειχθεί ως το μοιραίο πρόσωπο της διακυβέρνησης Μητσοτάκης. Μάλιστα ο Ανδρουλάκης, δεν αποκλείει να δούμε τον Φλωρίδη, να βγαίνει και δημοσίως να καταγγέλλει τον πρωθυπουργό.

Έχοντας ως δεδομένα όλα τα παραπάνω, αποφάσισε να εγκλωβίσει τον πρωθυπουργό στην συνύπαρξή του, με τον υπουργό Δικαιοσύνης.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

-Και συνεχίζω μ΄ ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο που δεν νομίζω να το βρείτε κάπου αλλού. Όπως μαθαίνω από αξιόπιστη πηγή, εδώ και καιρό ο πρόεδρος Ανδρουλάκης, έχει αντιληφθεί ότι η γενικότερη στάση και συμπεριφορά του υπουργού Φλωρίδη, έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μεταξύ των άλλων και τον πρόεδρο Μητσοτάκη. Αυτόν δηλαδή που τον επέλεξε ως πολιτικό προϊστάμενο της Δικαιοσύνης. Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, που γνωρίζει όσο λίγοι τον χαρακτήρα του πρώην συντρόφου του, εκτιμά ότι αργά ή γρήγορα θα αναδειχθεί ως το μοιραίο πρόσωπο της διακυβέρνησης Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος Νίκος, δεν αποκλείει να δούμε τον Φλωρίδη, να βγαίνει και δημοσίως να καταγγέλλει τον Μητσοτάκη. Έχοντας ως δεδομένα όλα τα παραπάνω, αποφάσισε να εγκλωβίσει τον πρωθυπουργό στην συνύπαρξή του, με τον υπουργό Δικαιοσύνης. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η απόφαση για την κατάθεση πρότασης μομφής.