Αιχμές για τη συμμετοχή του Στέφανου Κασσελάκη στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο άγημα των 36 ατόμων στη Θήβα άφησε ο Θάνος Πλεύρης. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σχολίασε την επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την ηγεσία του Στρατού να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο άγημα.

«Το πρόβλημα δεν είναι ότι ο Κασσελάκης έχασε το βήμα στην παρέλαση. Το πρόβλημα είναι ότι η ηγεσία του στρατού επέλεξε, κατά τρόπο προσβλητικό για τους στρατεύσιμους που υπηρετούν κανονική θητεία, να συμμετέχει στο άγημα οπλίτης που παρουσιάστηκε πριν 10 μέρες και απολύεται σε 10 μέρες» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θάνος Πλεύρης.

Αναφορικά με το σχόλιο που έκανε ο Θάνος Πλεύρης για τον βηματισμό του Στέφανου Κασσελάκη στην παρέλαση, το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο, είναι το ακόλουθο:



Η παρέλαση του Στέφανου Κασσελάκη στη Θήβα

Στην παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821 στη Θήβα, όπου υπηρετεί, έλαβε μέρος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης.

kasselakis_syrizaa
thiva_kasselakis
kasselakis_thiva
kasselakis_syriza


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρέλασε μαζί με τους υπόλοιπους φαντάρους, φορώντας τη στρατιωτική του στολή και κρατώντας το όπλο του στο χέρι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d02rpy81huxl)