Επίσκεψη στον Καναδά πραγματοποιεί από το περασμένο Σάββατο ο Τάκης Θεοδωρικάκος, προσκεκλημένος των οργανώσεων της ελληνικής ομογένειας, εν όψει των επετειακών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου, που θα κορυφωθούν με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις 24 και 25 Μαρτίου.

Σήμερα, Παρασκευή, ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός βρέθηκε στο Τορόντο στο πλαίσιο του εορτασμού της επανάστασης του 1821, δίνοντας το «παρών» στην τελετή έπαρσης της ελληνικής σημαίας.

«Ξεχωριστή τιμή να βρίσκομαι ανάμεσα στους συμπατριώτες, εκπροσωπώντας τη Βουλή των Ελλήνων», έγραψε σε δημοσίευση στο facebook.


Ο κ.Θεοδωρικάκος ενημερώνει αναλυτικά τους Έλληνες ομογενείς για τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου -που πραγματοποιείται για πρώτη φορά- απευθύνοντας κάλεσμα συμμετοχής, ώστε να αποφασίσουν και αυτοί για τις εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη, ενώ έχει ήδη επισκεφθεί το Μόντρεαλ και την Οττάβα. 


Αύριο, Σάββατο, ο βουλευτής της ΝΔ θα συμμετάσχει στη συνέντευξη Τύπου της Παμμακεδονικής Ομοσπονδίας Καναδά και το βράδυ θα στην επίσημη εκδήλωση της Ελληνικής Κοινότητας του Τορόντο. Την Κυριακή θα παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου ΝικολάουΤορόντο όπου και θα μιλήσει στους πιστούς.


Την ημέρα της Εθνικής Επετείου, θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις της Ελληνικής κοινότητας, στο Τορόντο.