Μια sportcaster στον Κασσελάκη!

Απ’ την παρουσίαση των αγώνων του Μουντιάλ στο Κατάρ µέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθµού ΑΝΤ1, τις συνεντεύξεις µε κορυφαίους παράγοντες του ποδοσφαίρου, όπως ο Ζοζέ Μουρίνιο, υπάλληλος στο γραφείο Τύπου της Κουµουνδούρου µε αποστολή την ενηµέρωση των δηµοσιογράφων για το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος για την Έλενα Παπαδόπουλου, αθλητικογράφο µε νοµικές σπουδές, η οποία τα βρήκε µε τον Στέφανο Κασσελάκη και αποδέχτηκε την πρότασή του να συνεργαστεί µαζί του στον τοµέα επικοινωνίας του κόµµατος. Η Έλενα Παπαδοπούλου δεν πρόκειται να αναλάβει διευθύντρια του γραφείου Τύπου της Βουλής, αλλά θα τρέχει την ενηµέρωση των κοινοβουλευτικών συντακτών, κατόπιν συνεννόησης µε την εκπρόσωπο Τύπου του κόµµατος, Βούλα Κεχαγιά, και τη διευθύντρια του γραφείου Τύπου της Κουµουνδούρου, Ε. Κουντούρη.

Η τελευταία θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο επικοινωνιακό σχήµα που φτιάχνει ο Κασσελάκης. Στην επικοινωνιακή της οµάδα, που θα έχει ως έδρα τα γραφεία της Κουµουνδούρου, συµµετέχουν άλλοι δυο γνωστοί δηµοσιογράφοι, που άφησαν τη σφραγίδα τους στη µεροληπτική ενηµέρωση ως παρουσιαστές την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ µέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, οι Σωτήρης Καψώχας και Κατερίνα Ακριβοπούλου. Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκτός από την Έλενα Παπαδόπουλου στη Βουλή θα απασχοληθεί για λογαριασµό του ΣΥΡΙΖΑ και ένας ακόµη δηµοσιογράφος, που θα κάνει µεταγραφή από το πολιτικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Σε ό,τι αφορά τις δραστηριότητες του Στέφανου Κασσελάκη, την ευθύνη της ενηµέρωσης θα έχει αποκλειστικά ο Μπάµπης Παπαδάκης.

Εκπρόσωπος στις «αστακοεταιρείες»

Πώς γίνεται η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Βούλα Κεχαγιά, να εκδίδει ανακοινώσεις του τύπου πως όλος ο ελληνικός λαός γνωρίζει «ποιος είναι ο Στέφανος Κασσελάκης» και, όταν πρέπει να δώσει απαντήσεις για το πόσες εταιρείες διαθέτει στο εξωτερικό και σε ποιους έχει πουλήσει τις μετοχές του, ώστε να μην έχει προβλήματα με την ελληνική νομοθεσία, να δηλώνει άγνοια; Καλό θα είναι να μην εκτίθεται σε τέτοιο βαθμό. Εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι, όχι διευθύνουσα σύμβουλος στις «αστακοεταιρείες» του Κασσελάκη, τον οποίο είναι βέβαιο πως ούτε η ίδια γνώριζε από χθες, ώστε να τον υπερασπίζεται με τόση βεβαιότητα.

«Και με μισό χέρι θα πας για αρχηγός. Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι σε φάση “έχετε γεια βρυσούλες”» ήταν κάποια από τα επαινετικά σχόλια που έκαναν στον Μανώλη Χριστοδουλάκη όσοι του ευχήθηκαν περαστικά και δεν θέλουν αρχηγό τον Ανδρουλάκη.

«Έπεσε ηρωικά» στο Μπάνσκο

Στο ΠΑΣΟΚ φαίνεται πως δεν τους βγαίνει σε καλό η ερασιτεχνική ενασχόληση με τα αθλητικά σπορ. Ο Γιώργος Παπανδρέου είχε γκρεμοτσακιστεί με το ποδήλατο, ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε τραυματιστεί στο μπάσκετ και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Χριστοδουλάκης έπεσε και ξεπλατίστηκε, ενώ έκανε σκι στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Βέβαια για το ατύχημά του, που το «πούλησε» δεόντως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να εισπράξει τη συμπάθεια και τα κολακευτικά σχόλια των ακολούθων του, απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για το πού, πότε και πώς το έπαθε. Από την άλλη όμως, πόσο αφελής μπορεί να είσαι που ανεβάζεις φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μπαταρισμένη την ωμοπλάτη και δεν σου περνάει από το μυαλό πως κάποιοι θα θελήσουν να μάθουν πώς το έπαθες; Αν θες να κρύψεις πως ήσουν για σκι στη Βουλγαρία, τι ανεβάζεις μετά φωτογραφία σαν τραυματίας πολέμου που έπεσε ηρωικά μαχόμενος στις χιονισμένες βουνοκορφές της Βουλγαρίας;

«Γουστάρει» και... μαγειρεία!

Το πρώτο επισκεπτήριο είχε χθες στη Θήβα ο νεοσύλλεκτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Οι άνθρωποι που πήγαν να τον δουν ήταν ο διευθυντής του πολιτικού του γραφείου, Μανώλης Καπνισάκης, και ο βουλευτής του κόμματος, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Κασσελάκης στο πλαίσιο της συνεργασίας που είχε μαζί τους ζήτησε να προχωρήσουν στη σύνταξη τροπολογίας, ώστε όλοι όσοι υπηρετούν τη μητέρα πατρίδα να «αποζημιώνονται» με 200 ευρώ τον μήνα. Επίσης ο Κασσελάκης φέρεται να δήλωσε ενθουσιασμένος από τις γνωριμίες που έχει κάνει μέσα στο στρατόπεδο, τους εξήγησε πως «γουστάρει» να πηγαίνει στα μαγειρεία, ενώ εξέφρασε και την επιθυμία του να κάνει παρέλαση με τη σειρά του ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου στις εορταστικές εκδηλώσεις της Θήβας.