Στην… άκρη φαίνεται να έχουν παραμερίσει τον Ανδρουλάκη τα κανάλια του ομίλου Βαρδινογιάννη. Και ενώ αποτελούσε κοινό μυστικό η καλή σχέση που είχε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με τα συγκεκριμένα κανάλια, εσχάτως κανείς στον συγκεκριμένο Όμιλο, δεν εναποθέτει τις ελπίδες του στον Νίκο Ανδρουλάκη. Απεναντίας, δείχνουν να δίνουν χώρο στον Στέφανο Κασσελάκη.

Όπως υπενθυμίζει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο διευθύνων σύμβουλος Μανώλης Δραϊνάκης, ήταν γνωστό ότι διατηρούσε μια καλή επαφή με τον ένοικο της Χαριλάου Τρικούπη, εξέλιξη που αποτυπώνονταν και στα δελτία ειδήσεων Alpha και Star.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

- Αποτελούσε κοινό μυστικό η καλή σχέση που είχε ο όμιλος Βαρδινογιάννη (και αναφέρομαι στα κανάλια) με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη. Συγκεκριμένα ο διευθύνων σύμβουλος Μανώλης Δραϊνάκης, ήταν γνωστό ότι διατηρούσε μια καλή επαφή με τον ένοικο της Χαριλάου Τρικούπη, εξέλιξη που αποτυπώνονταν και στα δελτία ειδήσεων Alpha και Star. Όλα αυτά μέχρι πρότινος αφού πλέον κανείς στον συγκεκριμένο Όμιλο, δεν εναποθέτει τις ελπίδες του στον πρόεδρο Νίκο. Απεναντίας τόσο οι Βαρδινογιάννηδες, όσο και ο Θοδωρής Κυριακού του ΑΝΤ1, δείχνουν να δίνουν χώρο στον πρόεδρο Κασσελάκη και τις… κάλτσες του!