Με πολύ κοντό μαλλί εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, δύο ημέρες πριν από την κατάταξη του στις Ένοπλε Δυναμείς, όπου πρόκειται να παρουσιαστεί για την εθελοντική στρατιωτική θητεία στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται την Παρασκευή στη Θήβα για να πραγματοποιήσει το Σχολείο Βασικής Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΣΒΕΝ), το οποίο διαρκεί δύο εβδομάδες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως απόδημος Έλληνας του εξωτερικού έχει το δικαίωμα να εξαγοράσει τη θητεία του, αφού ολοκληρώσει το ΣΒΕΝ και ορκιστεί ως στρατιώτης. Ωστόσο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει να ορκιστεί με θρησκευτικό η πολιτικό όρκο.

Μάλιστα, το Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού βρίσκεται σε φάση γενικού εξωραϊσμού με βαψίματα, επισκευές και διορθώσεις.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του Κασσελάκη στο MEGA έριξε «αιχμές» για ρεπορτάζ του καναλιού, ο οποίος ανέφερε ότι ήταν απαράδεκτο το ρεπορτάζ που ανέφερε ότι πάει στο στρατόπεδο για να κάνει διακοπές και να ξεκουραστεί.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων, Ράνια Τζίμα, απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και επεσήμανε ότι η αναφορά περί «διακοπών» αφορούσε «την ώρα ξεκούρασης».

«Εάν είναι να κάνουμε ρεπορτάζ σε μια ανάρτηση βιντεοσκοπημένη δική μου, να την κάνουμε σωστά» συνέστησε ο Στέφανος Κασσελάκης στους δημοσιογράφους του καναλιού.

«Είπα ότι στις πολύ λίγες ώρες που προβλέπονται για ξεκούραση στο στρατόπεδο, με βλέπω να διαβάσω βιογραφικά. Ουδέποτε είπα ότι θα ξεκουραστώ στο στρατόπεδο» συμπλήρωσε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czsucluoq0fd)