Φουλ τις μηχανές για τον δομικό ανασχηματισμό στη Διεύθυνση Διαχείρισης Μητροπολιτικών Υποδομών της Περιφέρειας Αττικής έβαλε ο Νίκος Χαρδαλιάς επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες της στήλης Big Mouth του powergame.gr για σαρωτικές αλλαγές στις τεχνικές υπηρεσίες της. Η εξέλιξη αυτή δείχνει την απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής να αποκαταστήσει την τάξη παντού.
 
Διαβάστε εδώ: Σαρωτικές αλλαγές ετοιμάζει στην Περιφέρεια Αττικής ο Χαρδαλιάς - Θέμα ημερών η αναμόρφωση εκ θεμελίων των τεχνικών υπηρεσιών της

Με απόφασή του Χαρδαλιά, λοιπόν, απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους βασικά στελέχη στον κεντρικό τομέα, με μακρά θητεία σε προηγούμενες διοικήσεις, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στον «αλληλοσπαραγμό» μεταξύ μεγαλοεργολάβων που έκαναν δουλειές με φούντες τα προηγούμενα χρόνια. Και αυτό γιατί, όπως μεταφέρουν κακές γλώσσες στη στήλη, κάποιοι είχαν άμεση επαφή με προνομιούχους εργολάβους, κάποιοι έλεγχαν κάθετα και οριζόντια τις επιτροπές ελέγχου, ώστε να μηδενίζονται οι καθυστερήσεις και οι αρρυθμίες στην εκτέλεση των «χρυσών» συμβάσεων, ενώ άλλοι προσεταιρίζονταν αντίπαλα εργολαβικά στρατόπεδα για να σταθεροποιήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Ο περιφερειάρχης Αττικής τοποθέτησε σε θέσεις ευθύνης νέους υπαλλήλους, με στόχο να φέρουν μια διαφορετική νοοτροπία στην πολύπαθη αυτή διεύθυνση.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Big Mouth, τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν άρδην και στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας.

Δείτε ΕΔΩ τη σημερινή στήλη του Big Mouth
Ο Χαρδαλιάς πήρε το… όπλο του και «καθαρίζει» τη ΔΙΔΙΜΥ