Ο Γιώργος Λιάγκας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ενώπιος ενωπίω» με τον Νίκο Χατζηνικολάου, και έκανε μια αναδρομή στην περίοδο που είχε κατέβει στις εκλογές με το ΠΑΣΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις μετρημένες στα δάχτυλα φιλίες που έχει συνάψει στον χώρο της τηλεόρασης.

*Διαβάστε εδώ: Ο Γιώργος Λιάγκας για το διαζύγιο από τη Φαίη Σκορδά: "Το αντιμετώπισα πολύ δύσκολα, πήρα και βοήθεια από γιατρό"

«Δεν βγήκα βουλευτής για 400 ψήφους. Εγώ είχα πάρει 22.500 και πήρε ο τελευταίος του ΠΑΣΟΚ 22.900. Ήταν ο Σαχινίδης, που έγινε και υπουργός Οικονομικών μετά», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να πολιτευτεί ξανά.

«Επειδή ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, δεν το αποκλείω. Αυτή τη στιγμή, αν με ρώταγες, θα έλεγα ούτε καν στα όνειρά μου. Νομίζω ότι δεν μου ταιριάζει πλέον η πολιτική. Δεν μπορώ να υποταχθώ στις υποταγές ενός ανθρώπου που θα μου έλεγε “κάνε αυτό, κάνε αυτό, κάνε αυτό”. Νομίζω ότι δεν θα ήμουν καλός βουλευτής», δήλωσε.


Γιώργος Λιάγκας: Δεν έχω κόντρα με κανέναν

Όσο για το αν έχει φιλίες μέσα από τη δουλειά, ο παρουσιαστής είπε: «Δεν έχω κρατήσει φίλιες που να πω ότι… Να σου πω, είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Δεν έχω άλλους φίλους που να πω ότι είναι φίλοι μου από τη δουλειά. Δεν έχω».

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας κλήθηκε να σχολιάσει τις κόντρες που κατά καιρούς δημιουργούνται ανάμεσα στον ίδιο και σε διάφορα πρόσωπα, τα οποία σχολιάζει: «Όσο κι αν δεν το πιστεύεις, δεν έχω» και συνέχισε λέγοντας ότι «σε ό,τι με αφορά δεν έχω κόντρα με κανέναν. Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν θα του πω καλημέρα, δεν θα του πω καλησπέρα, δεν θα τον χαιρετήσω. Πραγματικά δεν έχω άνθρωπο από τη δουλειά που θα αισθάνομαι άσχημα αν τον συναντήσω. Δεν κρατάω κακία».