Σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, στο «Lost Athens - Bar Restaurant» στο Παγκράτι δείπνησαν το βράδυ της Τετάρτης (28/2) ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης με την Ολγα Γεροβασίλη.

Η εξέλιξη αυτή καταγράφεται λίγες ώρες πριν τον θερμό χαιρετισμό τους στην σημερινή πορεία για τα Τέμπη, αλλά και λίγες ημέρες μετά την σκληρή σύγκρουσή τους στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr, οι δυο τους συμφωνησαν να περιοδεύσουν μαζί στην Άρτα -την εκλογική περιφέρεια της κ. Γεροβασίλη- πιθανώς και αυτό το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να εξαχθεί και στα μέλη του κόμματός τους το κλίμα ενότητας. 

Αποκλιμακώνεται η ένταση

Το γεγονός αυτό δείχνει ότι ο κ. Κασσελάκης θέλει να αποκλιμακώσει την ένταση στο εσωτερικό του κόμματος, που χτύπησε «κόκκινο» τις ημέρες του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, με τους υποστηρικτές του να γιουχάρουν έντονα την Όλγα Γεροβασίλη, κατά την διάρκεια της ομιλίας της, όπου ανακοίνωσε την πρόθεσή της να σταθεί απέναντι από τον Στέφανο Κασσελάκη, ως υποψήφια αρχηγός, σε περίπτωση που τα μέλη του συνεδρίου ψήφιζαν την διενέργεια νέων εσωκομματικών εκλογών.

Το καλό κλίμα μεταξύ τους άρχισε να επανέρχεται σήμερα, κατά την διάρκεια της πορείας για τα Τέμπη στο Σύνταγμα, όπου συμμετείχε όλη η Κοινοβουλευτική Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Η κ. Γεροβασίλη πλησίασε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον χαιρέτισε και αυτός την αγκάλιασε και την φίλησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το δείπνο έγινε ύστερα από πρωτοβουλία του κ. Κασσελάκη και η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα μελλοντικά σχέδια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα κα τον ρόλο που θα μπορούσε να έχει η κ. Γεροβασίλη σε αυτή την πορεία.