Στο Ρέθυμνο για την εκδήλωση κοπής της πίτας της τοπικής ΝΟΔΕ βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και βουλευτή Ρεθύμνης Γιάννη Κεφαλογιάννη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο "Α-Α" στους Αρμένους ενώ, από τα γαλάζια στελέχη χαρακτηρίστηκε ως η κορυφαία των τελευταίων ετών από πλευράς προσέλευσης κόσμου. «Έιναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι στην Κρήτη, σε ένα νησί με ιδιαίτερη γεωπολιτική σημασία. Ένα νησί όμως που μπορεί να καυχηθεί για τον πληθυσμό και την οικονομία του. Μαζί με τον συνάδελφο και φίλο μου, τον βουλευτή Ρεθύμνου τον Γιάννη Κεφαλογιάννη θα έχουμε την ευκαιρία να απευθυνθούμε στην κομματική μας συγκέντρωση για να εξηγήσουμε τι κάνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον τόπο, και πως βλέπουμε το μελλον» σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Από την πλευρά του ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Κεφαλογιαννης υποδέχθηκε τον υπουργό λέγοντας: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας και καλό μου φίλο Νίκο Δενδια, ο οποίος θα εξηγήσει τα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στη χώρα και τις μεταρρυθμίσεις που κάνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Και βεβαίως τις προτεραιότητες που έχουμε θέσει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. 
Η συγκέντρωση των φίλων της παράταξης είναι μεγαλειώδης. Είμαστε πάρα πολύ ευτυχείς που ο Νίκος Δένδιας είναι στο Ρέθυμνο».

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μανώλης Φουρφουλακης τόνισε από την πλευρά του: «Είναι χαρά και τιμή μας να έχουμε κοντά μας τον Νίκο Δενδια, ένα πολύ δημοφιλές πρόσωπο σε όλη την Ελλάδα. Αυτό αποδεικνύεται και από τον κόσμο πού έχει συγκεντρωθεί εδώ. Είναι η πιο επιτυχημένη εκδήλωση που έχουμε κάνει τα τελευταία τουλάχιστον 20 χρόνια».