Το βράδυ της Πέμπτης, αμέσως μετά την ομιλία Κασσελάκη και την απειλητική προτροπή του "βρείτε μου αντίπαλο" πήραν φωτιά οι ζυμώσεις, οι φράξιες, οι τηλεφωνικές συνομιλίες.

Η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία εδώ και μέρες προετοιμαζόταν για τη σύγκρουση με τον πρόεδρο Στέφανο, οργάνωσε μια μεγάλη συνάντηση. Έπρεπε να ληφθούν άμεσα αποφάσεις. Κάπως έτσι, τα μεσάνυχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή "κλείδωσε" η υποψηφιότητά της.

*Διαβάστε εδώ: ΣΥΡΙΖΑ: Υπέρ της αναβολής των εσωκομματικών εκλογών ο Φάμελλος - ''Εκλογές θα γίνουν'', απαντάει ο Κασσελάκης

Στη μάζωξη μετείχαν οι Αλέκος Φλαμπουράρης, Χρήστος Σπίρτζης, Κώστας Ζαχαριάδης, Ράνια Σβίγγου, Γιώργος Βασιλειάδης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αλλά και ο Νίκος Παππάς. Ο τελευταίος παραμένει ερώτημα τι στάση θα κρατήσει και αν θα στηρίξει την Γεροβασίλη. Τα προαναφερθέντα βεβαίως αποτελούν μια κλασική πρακτική της αριστεράς.

Θα περίμενε κανείς ότι κάτι αντίστοιχο θα έκανε και ο Κασσελάκης. Πώς θα μάζευε τους δικούς του υποστηρικτές και τα στελέχη που είναι κοντά του για να οργανώσουν τα επόμενα βήματα.

Ωστόσο, ο Κασσελάκης, αμέσως μετά το συνέδριο, πήρε τον σύζυγό του Τάιλερ Μάκμπεθ και πήγαν για ποτό οι δυο τους στο φημισμένο μπαρ της Σταδίου Wild Poppies.

Το μαγαζί φημίζεται για τα ωραία κοκτέιλ του, οπότε ο πρόεδρος Στέφανος θα αφήσει πίσω τις κομματικές σκοτούρες, απολαμβάνοντας ένα (ή και παραπάνω) κοκτέιλ.