Σάλος επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την παρέμβαση "βόμβα" του Αλέξη Τσίπρα λίγο πριν το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με τους τρολ λογαριασμούς που υποστηρίζουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να σχολιάζουν τις αναταράξεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Οι αναρτήσεις στο twitter (νυν Χ) "δίνουν και παίρνουν", με το προφίλ "Πεν Νταλαούρα" να γράφει χαρακτηριστικά "Εκλογές θέλει ο Τσίπρας; Εκλογές λοιπόν. Το ίδιο ζήτησε κι ο Στέφανος προχθές άλλωστε. Πρόεδρο έχουμε, τον εκλέξαμε πριν κάτι μήνες. Αν είναι έτσι να σιωπήσουν επιτέλους κάποιοι, ας είναι.

Τον ίδιο Πρόεδρο θα ψηφίσω και αυτή τη φορά. Δεν αλλάζω γνώμη, άλλοι ήταν λίγοι, άλλοι με απογοήτευσαν, σίγουρα όχι ο @skasselakis Αυτόν εδώ στηρίζω 👇", ενώ παραθέτει και μία φωτογραφία του Στέφανου Κασσελάκη.

Παράλληλα ο @67Morgana γράφει πως «τους αποστάτες τους γδέρνει με το γάντι ο Αλέξης Τσίπρας στην δήλωση του

Έκλεψαν τις έδρες από το ΣΥΡΙΖΑ, έφτιαξαν κόμμα & μαζί με το ΚΚΕ έγιναν οι κολόνες του Μητσοτάκη & του παρακράτους που έχει στήσει» παραθέτωντας μάλιστα ένα απόσπασμα από την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του κόμματος.

Μάλιστα ο ίδιος λογαριασμός σε άλλη ανάρτηση τονίζει πως «❗Ο Αλέξης Τσίπρας ΜΊΛΗΣΕ Πάμε λοιπόν σε εκλογές εκ νέου για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ & ή δέχεστε την επιλογή της βάσης ή όλοι σπίτια σας. Να το κλείσουμε το μαγαζί να πάει στο διάολο. Έτσι & αλλιώς στο έλεος του Μητσοτάκη βολοδέρνουμε 😡».

Σημειώνεται πως ο γνωστός λογαριασμός @ntalaoura (Πεν Νταλαούρα) έκανε αναδημοσίευση τις δύο προαναφερόμενες αναρτήσεις. Μάλιστα ένας άλλος λογαριασμός που είναι γνωστός για την υποστήριξή του στον ΣΥΡΙΖΑ, ο @Marka2free υπογραμμίζει τα εξής: «Ηγετικη παρεμβαση του Αλεξη. Απαιτεί καθαρές λύσεις. Εκφράζει την αγωνια του για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ. Καταγγελει τους αποστάτες Κατηγορεί τον Κασσελακη ότι ζητάει λευκή επιταγή και τα στελέχη της Π. Γ. που περιμένουν το στραβοπάτημα του. Ζητα λύσεις από την βάση».