Σαββατιάτικη νυχτερινή έξοδο στη μουσική σκηνή που εμφανίζεται ο αγαπημένος ερμηνευτής Μίλτος Πασχαλίδης πραγματοποίησαν ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγο του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης μάλιστα ανέβασε και στορι στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στο οποίο είναι αγκαλιασμένος με τον Τάιλερ. Και οι δυο δείχνουν να απολαμβάνουν το πρόγραμμα.

milt44

Στην παρέα όμως ήταν και ένα πρόσωπο που το τελευταίο διάστημα είχε προκαλέσει αντιδράσεις με αφορμή τις καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Πρόκειται για τον μπασκετμπολίστα Νίκο Παππά με τον οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε και σχετική φωτογραφία.

Είχε προηγηθεί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία παρευρέθηκε ο Νίκος Παππάς ενώ ο Στέφανος Κασσελάκης συνομίλησε με τη νεολαία του κόμματος.

neolai

Σημειώνεται πως ο Νίκος Παππάς ήταν ένα πρόσωπο που είχε ακουστεί λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές με τις πληροφορίες να τον ήθελαν να ειναι υποψήφιος με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο της Αθήνας. Τώρα που πυκνώνει τις εμφανίσεις του στην κομματική νεολαία αλλά και στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη μήπως τον δούμε υποψήφιο στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με δεδομένο το γεγονός πως ο πρόεδρος του κόμματος αναζητά νέο αίμα και ανθρώπους από την κοινωνία.