Ξεναγήσεις έναντι του αντιτίμου των 50 ευρώ κάνει στο Μουσείο Μπενάκη ο Παύλος Γερουλάνος, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr. Ειδικότερα η στήλη φέρνει στη δημοσιότητα ένα mail με αποδέκτες τους Αποφοίτους-Alumni Fund Drive του Κολεγίου, οι οποίοι ενημερώνονται για τις δύο «μοναδικές ξεναγήσεις» υπό τον πρώην υπουργό στο μουσείο αλλά και για το κέρασμα παρατίθεται μετά, ευγενικής προσφοράς του κ. Γερουλάνου.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

– Πολλές φορές σου μεταφέρουν μια πληροφορία και δυσκολεύεσαι να την πιστέψεις. Αυτό συνέβη εν προκειμένω και με την κάτωθι (πληροφορία), όταν αυτή έφτασε στ’ αυτιά μου. Πρόκειται για ένα mail με αποδέκτες τους Αποφοίτους-Alumni Fund Drive του Κολεγίου. Οι αποδέκτες ενημερώνονται για τις ξεναγήσεις που κάνει ο πρώην υπουργός Παύλος Γερουλάνος στο Μουσείο Μπενάκη, έναντι του αντιτίμου των 50 ευρώ. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε καριέρα και ως ξεναγός. Πάλι καλά, γιατί με τον Ανδρουλάκη το πιθανότερο θα ήταν να γίνει τουρίστας. Για του λόγου το αληθές, παραθέτω αυτούσιο το επίμαχο mail:

«Αγαπητά μέλη της Επιτροπής Αποφοίτων-Alumni Fund Drive,

Αγαπητοί Class Agents,

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε σε δύο μοναδικές ξεναγήσεις στο Μουσείο Μπενάκη (Κουμπάρη 1), στις μόνιμες συλλογές-εκθέσεις του Μουσείου, με τον Παύλο Γερουλάνο. Μετά την κάθε ξενάγηση θα ακολουθήσει κέρασμα, ευγενική προσφορά του κ. Γερουλάνου. Οι ξεναγήσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου στις 18:00.Τα έσοδα στηρίζουν το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Σχολείου μας.

Κόστος/συμμετοχή: €50. Διάρκεια εκδήλωσης: περίπου 2 ώρες. Σας περιμένουμε!

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς, Δημήτρης Βαμβακόπουλος ’64 Πρόεδρος Επιτροπής Αποφοίτων-Alumni Fund Drive».

geroulanos