Εσπευσμένα για το Λονδίνο αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Λαβράνος, μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την υγεία του βασιλιά Καρόλου. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, είχε προηγηθεί επικοινωνία του Βρετανού μονάρχη με τον Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία. Όπως αναφέρουν πηγές της στήλης, ενδεχομένως να ήταν και ο πρώτος άνθρωπος επί γης τον οποίο ο βασιλιάς Κάρολος κατέστησε κοινωνό του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Υπενθυμίζεται ότι το Big Mouth είχε γράψει στο παρελθόν ότι η συχωρεμένη η βασίλισσα Ελισάβετ, ανάμεσα στα πολλά που άφησε στον διάδοχό της, ήταν και μια «παραγγελιά-παρακαταθήκη» για τα πολύ δύσκολα. Σύμφωνα με αυτήν την παρακαταθήκη, ο πρώτος άνθρωπος επί γης που θα ενημέρωνε ο Κάρολος θα ήταν ο Λαβράνος.

Τι αναφέρει το "Big Mouth"

– Εσπευσμένα για το Λονδίνο αναχώρησε το βράδυ της Δευτέρας ο μεγαλοεπιχειρηματίας Γιάννης Λαβράνος. Για να καταλάβατε πόσο τεράστιος είναι ο άνδρας, σπεύδω να σας πω ότι μόλις έγινε γνωστή η είδηση για την υγεία του βασιλιά Καρόλου, σχεδόν ως διά μαγείας έφτασαν στον χώρο που αναχωρούν οι ιδιωτικές πτήσεις οι εργαζόμενοι αλλά και το πλήρωμα του ιδιωτικού jet που χρησιμοποιεί για τα ταξίδια του στις 17 χώρες που επενδύει ο Κερκυραίος επιχειρηματίας. Βλέπετε, ακόμη και οι καθαρίστριες του αεροδρομίου γνώριζαν τη στενή σχέση που διατηρούσε διαχρονικά ο Λαβράνος με το βρετανικό παλάτι, οπότε προεξοφλούσαν ότι σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή θα έσπευδε να βρεθεί δίπλα στον Κάρολο. Πράγματι ο επιχειρηματίας με τα 456 εκατ. ευρώ ετήσια κέρδη (επειδή όμως τα λεφτά χαλάνε τους ανθρώπους, ο Λαβράνος δεν δίνει καμία σημασία στα νούμερα) έφυγε άρον άρον για το Λονδίνο. Από αξιόπιστη πηγή (και μη ρωτάτε ποια) πληροφορήθηκα ότι είχε προηγηθεί επικοινωνία του διαδόχου της βασίλισσας Ελισάβετ με τον Έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία.

– Μάλιστα, όπως μου ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή, ενδεχομένως να ήταν και ο πρώτος άνθρωπος επί γης τον οποίο ο βασιλιάς κατέστησε κοινωνό του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Έχοντας ως δεδομένη αυτήν την εξέλιξη (της άμεσης επικοινωνίας του Καρόλου με τον Λαβράνο), θυμήθηκα ότι σε ανύποπτο χρόνο ένας αξιόπιστος πληροφοριοδότης μου μού είχε πει ότι η συχωρεμένη η βασίλισσα, ανάμεσα στα πολλά που άφησε στον διάδοχό της, ήταν και μια «παραγγελιά-παρακαταθήκη» για τα πολύ δύσκολα. Σύμφωνα με αυτήν την παρακαταθήκη, ο πρώτος άνθρωπος επί γης που θα ενημέρωνε ο Κάρολος θα ήταν ο Λαβράνος. Αν κατάλαβα καλά, φεύγοντας από αυτόν τον μάταιο κόσμο, είχε καταστήσει κάτι σαν «166» του Μπάκιγχαμ τον Λαβράνο. Και το έκανε γιατί είχε ιδία άποψη για την ικανότητα του ανδρός να δίνει λύσεις σε κάθε πρόβλημα. Την ίδια ώρα που βασιλιάδες και πρίγκιπες εναποθέτουν τις ελπίδες τους, αν όχι την ίδια τη ζωή τους, στον παγκοσμίου φήμης Έλληνα επιχειρηματία, κάτι εφοριακοί και κάτι εισαγγελείς έχουν βαλθεί να τον εξοντώσουν για κάτι πλαστά και ολίγον τριγωνικά (όχι Πανοράματος) τιμολόγια.