Στην Καλαμπάκα βρέθηκε χθες, Δευτέρα (5/2), το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης και ο σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ, μαζί με τη σκυλίτσα τους, Φάρλι. Η "ρομαντική" επίσκεψη ήταν, όπως φαίνεται, ιδιωτική, καθώς δεν είχε ανακοινωθεί στο πρόγραμμά του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ δεν είχαν ενημερωθεί τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Η "απόδραση" έγινε γνωστή μέσω της φωτογραφίας που ανήρτησε ο σύζυγος του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης την οποία και αναδημοσίευσε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης.


kasselakis_tailer_meteora2

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει το τοπικό site tameteora.gr, γευμάτισε στο εστιατόριο «Μετεώρων Πανόραμα» του Ηλία Μαυραγάνη και στη συνέχεια αναχώρησε για την Κοζάνη όπου το βράδυ της ίδιας ημέρας πραγματοποιήθηκε το Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Τάιλερ έκλεισε τραπέζι για τους γονείς του στο εστιατόριο όπου γευμάτισε με τον Κασσελάκη

Ο κ. Κασσελάκης ήταν ευδιάθετος και πολύ φιλικός με το προσωπικό της επιχείρησης και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ο κ. Ηλίας Μαυραγάνης του έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης που υπάρχουν. Φεύγοντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως έμεινε κατενθουσιασμένος από την εξυπηρέτηση και το φαγητό. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο Τάιλερ Μακμπέθ έκλεισε τραπέζι στο «Μετεώρων Πανόραμα» για τους γονείς του που θα επισκεφθούν την Καλαμπάκα σύντομα.

Μάλιστα, φωτογραφήθηκαν με το προσωπικό του εστιατορίου, με τα ενσταντανέ να δημοσιεύονται από το τοπικό site

kasselakis-meteora-6-2-2024
kasselakis-meteora-6-2-2024_1_
kasselakis-meteora-6-2-2024_2_
kasselakispanorama60

Η εντυπωσιακή ξανθιά που φωτογραφήθηκε με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Τάιλερ Μάκμπεθ

Πάντως, την παράσταση έκλεψε μια νεαρή ξανθιά κοπέλα που φωτογραφήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και τον σύζυγό του, με θέα τον κάμπο των Μετεώρων, αναρτώντας μάλιστα και το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Ο λόγος για την Μόνικα Μάρση, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι υπεύθυνη του εστιατορίου και στη λεζάντα που συνόδεψε την φωτογραφία που παρατίθεται, σημείωσε: "2 καταπληκτικοι άνθρωποι στο Μετεώρων πανόραμα, απλοί, φιλικοί, με αγάπη". 


Πρόκειται για μια κοπέλα ιδιαίτερα "ενεργή" στο Instagram, όπως φαίνεται και από τις παρακάτω δημοσιεύσεις: