Την παρθενική τους εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι έκαναν τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, με τους γονείς τους να δίνουν το «παρών» στην παράσταση.

Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη Καραμανλή συμμετέχουν στο θεατρικό έργο «Μια κυρία ατυχήσασα». Ο 22χρονος Αλέξανδρος έπαιξε ως ηθοποιός, ενώ η αδελφή του συμμετείχε στη χορευτική ομάδα. Ο πρώην πρωθυπουργός και η σύζυγός του βρέθηκαν στην πρώτη σειρά και δεν έκρυψαν τη συγκίνησή τους από την προσπάθεια των παιδιών τους.

Πρόκειται για τη νέα θεατρική παράσταση της μη κερδοσκοπικής ομάδας «ARTE» του Κολλεγίου Αθηνών, η οποία παίζεται μέχρι και απόψε το βράδυ, ενώ η συμμετοχή του Αλέξανδρου είναι για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πρόκειται για μια παράσταση «αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα», καθώς από τα εισιτήρια θα στηριχθεί το έργο της «Hopegenesis», που προσφέρει ελπίδα για την υπογεννητικότητα σε ακριτικά νησιά και απομακρυσμένα χωριά της πατρίδας μας. Παράλληλα, έσοδα από την παράσταση θα διατεθούν και στην Πρότυπη Μονάδα «Γαλιλαία», που προσφέρει ανακουφιστική φροντίδα στους συνανθρώπους μας.

«Μια κυρία ατυχήσασα»

Η πλοκή του έργου έχει ως εξής: Ο Λεωνίδας Πετρόχειλος, διευθυντής σχολής εμποροπλοιάρχων και χήρος με τρεις γιους, πασχίζει να βάλει τέλος στο χάος που επικρατεί στο σπίτι του. Η ζωή του αδέκαστου «στρίγγλου» θα αλλάξει ριζικά όταν οι γυναίκες μπουν στο σπίτι και στη ζωή όλων τους. Ο Αλέξανδρος Καραμανλής υποδύεται το μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου, τον Μπάμπη, ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας του, που έπαιξε πριν από δύο χρόνια στη «Θεία από το Σικάγο», έχοντας το ρόλο μίας εκ των τριών ανιψιών που υποδέχονταν τη θεία από το… Αμέρικα! Ο Αλέξανδρος έχει θεατρικό πατέρα τον επιχειρηματία Τίμο Τζάννες, που υποδύεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, στο ρόλο του Πετρόχειλου.

*Δημοσιεύθηκε στην «Ontime»