Μεγάλη ανταπόκριση κόσμου στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιοδρα, τίτλο «Ευρωπαϊκή Ενοποίηση. Οι περιπέτειες ενός οράματος» που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση απηύθυνε ομιλία ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο κ. Τσιόδρας αποτελεί ένα από τα επικρατέστερα ονόματα για το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μάλιστα κλείνοντας την ομιλία του ο πρωθυπουργός υπονόησε την επικείμενη υποψηφιότητα του κ. Τσιόδρα στις ευρωεκλογές αναφέροντας «Να είναι καλοτάξιδο το βιβλίο του και η πορεία του από εδώ και πέρα», με τον ίδιο να χαμόγελα και το κοινό να χειροκροτεί.

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσαν κυβερνητικά στελέχη, βουλευτές της νέας Δημοκρατίας, στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και πλήθος κόσμου.

Δείτε φωτογραφίες: 

tsiodras_ekdilosi6
tsiodras_ekdilosi5
tsiodras_ekdilosi4
tsiodras_ekdilosi3
tsiodras_ekdilosi2
tsiodras_ekdilosi1
tsiodras_ekdilosi14
tsiodras_ekdilosi13
tsiodras_ekdilosi12
tsiodras_ekdilosi11
tsiodras_ekdilosi10
tsiodras_ekdilosi9
tsiodras_ekdilosi8
tsiodras_ekdilosi7


Στην παρουσίαση βιβλίου του Δ.Τσιόδρα παρόντες ήταν οι υπουργοί: Σταύρος Παπασταύρου, Γιάννης Μπρατάκος Όλγα Κεφαλογιαννη, Κυριάκος Πιερρακακης, Ακης Σκέρτσος, Μάκης Βορίδης, Θ.Σκυλακάκης, Άδωνις Γεωργιάδης, Κώστας Σκρέκας, Δημητρης Καιρίδης, Νίκος Παπαθανάσης, Νίκη Κεραμέως, Λινα Μενδώνη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιώργος Φλωρίδης. 

Παρών στην εκδήλωση και ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης της Ευρώπης Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Μεταξύ άλλων οι υφυπουργοί: Π.Τσακλόγλου, Χρίστος Δήμας, Διονύσης Σταμενίτης, Μ. Θεμιστοκλέους, Αλεξάνδρα Σδούκου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, Μαρία Κεφάλα, Γιάννης Παππάς, Ανδρέας Νικολακόπουλος. 

Το παρόν έδωσαν επίσης ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο υφυπουργός Βασίλης Σπανάκης, ο Θάνος Πετραλιάς, η Ειρήνη Αγαπηδακη, η Δόμνα Μιχαηλίδου, η Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η Σοφία Βούλτεψη και ο πρώην διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης

Δείτε φωτογραφίες: 

ekdilosi_tsiodra2
ekdilosi_tsiodra3
ekdilosi_tsiodra10
ekdilosi_tsiodra5
ekdilosi_tsiodra6
ekdilosi_tsiodra7
ekdilosi_tsiodra8
ekdilosi_tsiodra9
ekdilosi_tsiodra1
ekdilosi_tsiodra4