«Πρεμιέρα» στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Τik Tok έκανε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς άνοιξε λογαριασμό μετά την περιοδεία του στην κλαδική έκθεση Agrotica, αλλά και τον κύκλο επαφών του στη Θεσσαλονίκη.


Αλέξης Χαρίτσης: "Συνεχίζουμε δυναμικά για μια Ελλάδα που αξίζει στους πολίτες της!"

Ο Αλέξης Χαρίτσης έκανε απολογισμό από τη διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Agrotica και όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ήταν δύο μέρες γεμάτες ενέργεια και ελπίδα. «Συζητήσαμε με αγρότες, εστιάζοντας στα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου. Στην έκθεση Agrotica, είδαμε το μέλλον στα μάτια των νέων παραγωγών», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολούθως υπογράμμισε ότι «συναντηθήκαμε με παλιούς και νέους συντρόφους, αντλώντας δύναμη από την κοινή μας θέληση για μια αξιόπιστη αριστερή αντιπολίτευση», προσθέτοντας πως «συζητήσαμε με το αυτοδιοικητικό σχήμα του Σπύρου Πέγκα για το μέλλον της Θεσσαλονίκης και στηρίξαμε φοιτητές, διδάσκοντες και κινήσεις πολιτών που αγωνίζονται για μια καλύτερη πόλη».

Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς τόνισε καταληκτικά ότι «η Θεσσαλονίκη έδωσε το στίγμα. Συνεχίζουμε δυναμικά για μια Ελλάδα που αξίζει στους πολίτες της!».

Η ανάρτηση του Αλέξη Χαρίτση στο Tik Tok


Δύο μέρες γεμάτες ενέργεια και ελπίδα!

Συζητήσαμε με αγρότες, εστιάζοντας στα προβλήματα και τις προοπτικές του κλάδου.

Συναντηθήκαμε με παλιούς και νέους συντρόφους, αντλώντας δύναμη από την κοινή μας θέληση για μια αξιόπιστη αριστερή αντιπολίτευση.

Στην έκθεση Agrotica, είδαμε το μέλλον στα μάτια των νέων παραγωγών.

Συζητήσαμε με το αυτοδιοικητικό σχήμα του Σπύρου Πέγκα για το μέλλον της Θεσσαλονίκης και στηρίξαμε φοιτητές, διδάσκοντες και κινήσεις πολιτών που αγωνίζονται για μια καλύτερη πόλη.

Η Θεσσαλονίκη έδωσε το στίγμα!
Συνεχίζουμε δυναμικά για μια Ελλάδα που αξίζει στους πολίτες της!

Δείτε το βίντεο

@alexischaritsis

ΝέαΑριστερά Θεσσαλονίκη Agrotica2024

♬ original sound - Alexis Charitsis - Alexis Charitsis