Μια… περιπέτεια είχε σήμερα, Κυριακή, ο Σπύρος Μπιμπίλας, όπως έκανε γνωστό στα social media, καθώς, σύμφωνα με όσα έγραψε, έπεσε το κινητό του σε ένα φρεάτιο.

Ειδικότερα, σε ανάρτησή του στο Instagram ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών έγραψε ότι γλίστρησε από την τσέπη του και έπεσε σε φρεάτιο που βρισκόταν κάτω από το αυτοκίνητό του σε δρόμο της Αγίας Παρασκευής. Ο πανικός του, όπως λέει, επήλθες γιατί «το κινητό έχει μέσα αρχεία, mail, είναι εργαλείο δουλειάς για μένα».

Και όπως περιγράφει, πήγε σε αστυνομικό τμήμα, με τους αστυνομικούς να δηλώνουν αναρμόδιοι, ενώ από την Πυροσβεστική του μεταφέρθηκε πως αν είχε πέσει άνθρωπος ή ζώο θα ερχόταν για απεγκλωβισμό. Επόμενη υπηρεσία με την οποία επικοινώνησε ήταν ο Δήμος, όμως δεν έλαβε κάποια απάντηση και στη συνέχεια κάλεσε την ΕΥΔΑΠ. «Περιχαρής ο συνομιλητής μου αφού είμαι εγώ, θέλει να βοηθήσει», σχολιάζει.

Διαβάστε ακόμα: Μπιμπίλας για γάμο ομόφυλων ζευγαριών: ''Είμαι ένας άθρησκος άνθρωπος, δεν με ενδιαφέρει τι λέει η Εκκλησία''

Στην ανάρτησή του γράφει ότι η υπηρεσία με την οποία μίλησε του είπε πως: «Μπορεί το φρεάτιο να ανήκει στην ΕΥΔΑΠ αλλά η σιδερένια σχάρα ανήκει στον Δήμο, οπότε πρέπει να περιμένω την Δευτέρα» και συνεχίζει ο Σπύρος Μπιμπίλας:

«Εξηγώ ότι είμαι βουλευτής και χρειάζονται το κινητό και τότε κινητοποιούνται κι έρχονται στον χώρο του συμβάντος ευγενέστατοι υπάλληλοι και απεγκλωβίζουν το κινητό».

Δείτε την ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα: