Με καυστικό τρόπο, για ακόμη μία φορά, σχολίασε την κατάσταση που επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος μιλώντας το Σάββατο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Όπως είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Λάκης Λαζόπουλος «είναι χαρισματικός, συμπαθητικός αλλά έχει κάνει λάθος αγορά. Αυτός πίστευε ότι θα πάρει ένα κόμμα που μένει στη Γλυφάδα και του βγήκε στους Θρακομακεδόνες που κατεβαίνουν κόσμος, λύκοι, πρόβατα. Δεν έχει καταλάβει πού βρίσκεται».

Λαζόπουλος για Κασσελάκη: «Λέει για την αριστερά αλλά δεν ξέρει τους αριστερούς»

«Δεν τους αναγνωρίζει αυτούς. Λέει για την αριστερά αλλά δεν ξέρει τους αριστερούς. Λέει την αριστερά ως στροφή. Πας αριστερά, πας δεξιά, δεν γνωρίζω σαν τι την ξέρει» συνέχισε το καυστικό του σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη ο Λάκης Λαζόπουλος.

Διαβάστε ακόμα: Λαζόπουλος για γάμο ομοφύλων και τεκνοθεσία: "Τη μαμά τη λένε Μήτσο, τον μπαμπά τον λένε Κίτσο"

Ερωτηθείς, δε, από τη Ναταλία Γερμανού γιατί λέει για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «μοιάζει σαν του λείπει μια συλλαβή», ο Λάκης Λαζόπουος εξήγησε: «Ο παλιός ο Παπανδρέου μετέφραζε από τα αγγλικά στα ελληνικά και αυτό περνούσε και όλο ήταν ανάσες από την αγγλική στην ελληνική γλώσσα. Ο Κασσελάκης είναι σαν έχει μια πολυσύλλαβη λέξη που δεν μπορεί να τη πει, οπότε περισσεύει μια φράση που την κάνει φινάλε και στο τέλος είναι όλα δυνατά».

Με αφορμή, τέλος, το τελευταίο επεισόδιο στις σχέσεις Κασσελάκη-Πολάκη ο Λάκης Λαζόπουλος είπε: «Θα φύγει και ο Πολάκης φαντάζομαι. Φεύγοντας θα μπορούσε να πάρει τον Κασσελάκη για να μην φύγει μόνος του. Δεν είναι πρόβλεψη, ούτε ευχή. Έτσι όπως έχει γίνει δεν μπορεί να παραμείνει κανένας μέσα εκεί ή μπορεί να μείνει μόνος του γιατί έχει μάθει σε μονοκατοικίες και να θέλει να μείνει μόνος του μπορεί ανετότατα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cyvhkga3ezu9)