Με μια νέα δημώδη, χωρίς βέβαια υβριστικά υπονοούμενα αυτή τη φορά, φράση "τράβηξε" ξανά τα βλέμματα πάνω της η Θεοδώρα Τζάκρη. Ειδικότερα, όλα συνέβησαν στην 30ή έκθεση Agrotica, όπου βρέθηκε ο κ. Κασσελάκης με αντιπροσωπεία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και ενημερώθηκε σε περίπτερο για τις καινοτόμες εφαρμογές τον τομέα της γεωργικής ανάπτυξης.

Κάποια στιγμή, ο άνθρωπος στο περίπτερο άρχισε να μιλά για την αντιμετώπιση που είχε τα τελευταία χρόνια, με τον κ. Κασσελάκη να ρωτά «σας ειρωνεύτηκαν;» και να παίρνει την απάντηση «όχι ακριβώς».

Τότε ήταν που, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε το politic.gr η Θεοδώρα Τζάκρη αποφάσισε να παρέμβει σε πιο λαϊκό τόνο, λέγοντας ότι τον αντιμετώπισαν με τη λογική του «Όλα τα είχε η Μαριορή».

Ο κ. Κασσελάκης γέλασε, κοίταξε προς την κυρία Τζάκρη και της είπε «Όλες αυτές τις εκφράσεις πού τις βρίσκεις; Όλο εκφράσεις είσαι τελευταία».

«Είναι μέσα από τον λαό είπε η Ράνια Θρασκιά και άλλοι παριστάμενοι ανέφεραν ότι η φράση προέρχεται από την κοινωνία. «Ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ» σχολίασε ο κ. Κασσελάκης.

Δείτε το βίντεο και το σχετικό απόσπασμα από το 2.46'' και μετά


Η απορία του κ. Κασσελάκη ασφαλώς αφορούσε και την περασμένη ατάκα της κυρίας Τζάκρη, που άφησε σύξυλους τους ακροατές, παραδεχόμενη ότι «η αλήθεια είναι ότι στους αγρότες, κατά το κοινώς λεγόμενο ‘’τον ήπιαμε’’». Συγκεκριμένα, η κα Τζάκρη είχε πει σε εκδήλωση στη Βέροια στις 24/1: «Κοιτάξτε, η αλήθεια είναι πως στους αγρότες -κατά το κοινώς λεγόμενο- τον ήπιαμε, έτσι; Είναι μία τάξη συντηρητική. Δεν είχαμε θέσεις; Δεν πήγαν στην κοινωνία; Δεν έχουμε στελέχη; Δεν έχουμε στελέχη. Δηλαδή ειλικρινά πείτε μου εσείς πόσοι εδώ μέσα πόσοι είστε αγρότες. Εδώ μέσα ποιοι είστε αγρότες. Σε μια κοινωνία που το 80% της οικονομίας είναι πρωτογενής τομέας παραγωγής, ένα κόμμα που έχει αυτή τη στιγμή σε μία διεργασία 100 ανθρώπων, τρία στελέχη αγρότες, αντιλαμβάνεστε κάτι δεν κάναμε καθόλου καλά»