Tην παγκόσμια επιχειρηματική του δράση συνεχίζει κανονικά ο Γιάννης Λαβράνος, την ώρα που η Εφορία «ξεσκονίζει» τα τιμολόγια του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία, τα οποία έχουν μπει και στο... στόχαστρο των Ευρωπαίων εισαγγελέων. Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαβράνος, όπως αποκάλυψε το mononews, συνέστησε στο Λονδίνο μια νέα εταιρεία με την επωνυμία Notthlett Limited. Σήμερα το Big Mouth του powergame.gr αποκαλύπτει ότι ο λόγος που ο Λαβράνος αναγκάστηκε να φτιάξει μια ακόμη εταιρεία έχει να κάνει με κάτι πολύ σημαντικό. Όπως αναφέρει η στήλη, η συγχωρεμένη βασίλισσα Ελισάβετ είχε αφήσει μια διαθήκη. Εσχάτως, η διαθήκη άνοιξε και αποκαλύφθηκαν οι επιθυμίες της, που ως γνωστόν, διατηρούσε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Έλληνα επιχειρηματία. Στη διαθήκη της, η Ελισάβετ φαίνεται ότι εκφράζει την επιθυμία να γίνει συνεταίρος του Λαβράνου μετά τον θάνατό της. Κάπως έτσι, ο «Κολοσσός της Κέρκυρας», αναγκάστηκε να προχωρήσει στη σύσταση μιας ακόμη εταιρείας. 

Tι αναφέρει η στήλη «Big Mouth»

-Αντιλαμβάνομαι ότι πολλοί από τους αναγνώστες της στήλης, εκλαμβάνουν τα όσα γράφω για τον μεγαλοεπιχειρηματία (παγκόσμιας εμβέλειας) Γιάννη Λαμβράνο, ως μια οργανωμένη προσπάθεια, απαξίωσης του ανδρός. Προφανώς και κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αφού μόνον ένας επιπόλαιος εν Ελλάδι δημοσιογράφος θα μπορούσε να απαξιώσει την τεράστια εθνική προσφορά του «Κολοσσού της Κέρκυρας». Διάβασα προ ημερών στο καλό οικονομικό site mononews του συναγωνιστή Δημητρομανωλάκη ότι ο Λαβράνος συνέστησε στο Λονδίνο μια νέα εταιρεία με την επωνυμία Notthlett Limited. Βλέπετε ο άνθρωπος την ώρα που Θεοί και δαίμονες (κυρίως οι δεύτεροι) επιδιώκουν να τον εξοντώσουν, συνεχίζει κανονικά την παγκόσμια επιχειρηματική του δράση. Άλλωστε, σας έχω γράψει κατ’ επανάληψη ότι η Ελλάδα είναι για τον Λαβράνο, κάτι σαν ένα χώρος που κάνει φιλανθρωπίες! Με αφορμή, πάντως, τη σύσταση της νέας εταιρείας στο Λονδίνο, σήμερα σας αποκαλύπτω κάτι πολύ μεγάλο. Επειδή είναι προφανές ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας δεν έχει καμία όρεξη να συστήνει εταιρείες, αφού δόξα τω Θεώ, έχει μπόλικες, ο λόγος που αναγκάστηκε να φτιάξει μια ακόμη έχει να κάνει με κάτι πολύ σημαντικό.

– Όπως μαθαίνω, η συγχωρεμένη βασίλισσα Ελισάβετ είχε αφήσει μια διαθήκη. Εσχάτως, η διαθήκη άνοιξε και αποκαλύφθηκαν οι επιθυμίες της συγχωρεμένης, που ως γνωστόν, διατηρούσε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Έλληνα επιχειρηματία. Στη διαθήκη της, η Ελισάβετ φαίνεται ότι εκφράζει (μεταξύ των άλλων) την επιθυμία να γίνει συνεταίρος του Λαβράνου μετά τον θάνατό της. Κάπως έτσι, ο «Κολοσσός της Κέρκυρας», αναγκάστηκε να προχωρήσει στη σύσταση μιας ακόμη εταιρείας. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλα, δεν κατάφερα να μάθω αν στο σχήμα θα μετέχει και ο βασιλιάς Κάρολος. Έχω όμως την αίσθηση ότι Λαβράνος δεν τον πολυεμπιστεύεται. Απολύτως λογικό, όταν έχει ζήσει τη χάρη και το μεγαλείο της Ελισάβετ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εσείς κρατήστε το γεγονός ότι ένας Έλληνας επιχειρηματίας γίνεται συνεταίρος μιας εμβληματικής βασίλισσας και μάλιστα μετά τον θάνατό της. Το επόμενο που μένει να ακούσω είναι ότι ο Λαβράνος, αποχαιρετώντας την Ελισάβετ, της έβαλε μια Motorola, συνομιλώντας μεταφυσικά μαζί της, για το μέλλον του πλανήτη!