Μια «έκπληξη» στους συνταξιούχους της Εμπορικής Τράπεζας έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς, την ώρα που ήταν εκείνοι ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Εργασίας, εκείνος κατέβηκε από το γραφείο του για να τους μιλήσει.

Έκπληκτοι οι συγκεντρωμένοι χαιρέτησαν τον υπουργό Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη, και αφού εκείνος τους μίλησε στη συνέχεια έβγαλαν όλοι μαζί φωτογραφίες.

Δείτε φωτογραφίες:

Geordiadis_Diadilotes1
Geordiadis_Diadilotes2
Geordiadis_Diadilotes3
Geordiadis_Diadilotes4
Geordiadis_Diadilotes6
Geordiadis_Diadilotes7
Geordiadis_Diadilotes8
Geordiadis_Diadilotes5

 

«Η πόρτα του υπουργείου και η δικιά μας θα είναι ανοικτή. Το υπουργείο αυτό ανήκει στους εργαζομένους και στους συνταξιούχους, όχι σε μένα», έγραψε σε ανάρτησή του ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Δείτε βίντεο:

Δημοσιεύτηκε από Άδωνις Γεωργιάδης - Adonis Georgiadis στις Τρίτη, 12 Δεκεμβρίου 2023

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Όσο είμαι Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, όπως είπα και στους διαδηλωτές σήμερα, η πόρτα του Υπουργείου και η δικιά μας θα είναι ανοικτή. Το Υπουργείο αυτό ανήκει στους εργαζομένους και στους συνταξιούχους, όχι σε μένα. Επί της ουσίας, οι συνταξιούχοι της πρώην Εμπορικής Τραπέζης είχαν 2 μεγάλες εκκρεμότητες εδώ και 20 περίπου χρόνια. Την πρώτη τη λύσαμε ήδη με το νομοσχέδιο που ήδη συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής, για το δεύτερο ζητήσαμε λίγο περισσότερο χρόνο, αλλά είμαι αισιόδοξος και για αυτό. Μπορείτε να δείτε με τα μάτια σας πώς με υποδέχθηκαν οι διαδηλωτές και να ξέρετε ότι εγώ ποτέ δεν αντιδικώ με τους ανθρώπους του μόχθου. Δικαιούνται Σεβασμό και Αξιοπρέπεια».