Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο γραµµατέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Σπυρόπουλος, και η σύντροφός του, Σοφία Μπερετάνου, καθώς από την Πέµπτη κρατούν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους. Το ζευγάρι απέκτησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι ανήµερα της ονοµαστικής εορτής του πανευτυχούς µπαµπά, ο οποίος έµελλε να λάβει το σηµαντικότερο δώρο της ζωής του από την αγαπηµένη του Σοφία.

spiropoulos

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή µε instastory η δηµοσιογράφος Σοφία Μπερετάνου, η οποία ανέβασε µια φωτογραφία µέσα από το µαιευτήριο όπου έφερε στον κόσµο την κόρη τους, επιλέγοντας µε αυτόν τον τρόπο να στείλει τις ευχές της στον σύντροφό της. «Χρόνια πολλά, µπαµπά», έγραψε η νέα µανούλα στο Ιnstagram, µε τον εορτάζοντα Ανδρέα Σπυρόπουλο να αναδηµοσιεύει το τρυφερό µήνυµα της συζύγου του και τις ευχές τόσο για τη γιορτή του όσο και για τον ερχοµό της κόρης του να πέφτουν βροχή. Η νεογέννητη «δεσποινίς Σπυροπούλου» ήρθε στον κόσµο στις 9.45 το πρωί. Το βάρος της είναι 2,970 κ.

spiropoulos_3
Η νεογέννητη στο λίκνο του μαιευτηρίου, το οποίο στην κεφαλή αναγράφει το επώνυμό της

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, ο οποίος έγινε πατέρας για πρώτη φορά, θεωρείται ένας από τους στενότερους συνεργάτες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, και όπως λένε όσοι γνωρίζουν την «πράσινη» ανθρωπογεωγραφία, συγκαταλέγεται στα ελπιδοφόρα στελέχη της νέας γενιάς στελεχών της Χαριλάου Τρικούπη. Αλλωστε, αποτελεί το δεξί χέρι του Ν. Ανδρουλάκη, ενώ η µεταξύ τους φιλία µετρά πολλά χρόνια, από τα έδρανα του ∆ηµοκρίτειου Πανεπιστηµίου στην Ξάνθη, όπου γνωρίστηκαν.

Ο µετέπειτα γραµµατέας του ΠΑΣΟΚ ήταν τότε γραµµατέας της ΠΑΣΠ, ενώ στη συνέχεια εξελέγη µε υψηλές επιδόσεις στα όργανα του ΠΑΣΟΚ, µε τις οργανωτικές του δεξιότητες να ξεχωρίζουν ήδη από τα χρόνια της Νεολαίας. Υπενθυµίζεται ότι τον περασµένο Ιούνιο και εν µέσω προεκλογικής περιόδου το ερωτευµένο ζευγάρι υπέγραψε σύµφωνο συµβίωσης, επισφραγίζοντας τον έρωτά του, λίγο πριν έλθει στον κόσµο το µωράκι του. Οπως είχαµε αποκαλύψει στο «S», παρόντες στην υπογραφή του συµφώνου ανάµεσα στη γνωστή δηµοσιογράφο και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ήταν λίγοι φίλοι του ζεύγους, ενώ το χαρµόσυνο γεγονός γιορτάστηκε µετά στη γνωστή ψαροταβέρνα «Τράτα», κοντά στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη, που αποτελεί ένα από τα αγαπηµένα τους στέκια.

spiropoulos_2
Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος και η Σοφία Μπερετάνου τον Ιούνιο υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά»