Μια φωτογραφία και ένα αντάμωμα που δύσκολα συναντάει κανείς στην πολιτική ζωή της χώρας ήταν αυτό του Γιώργου Παπανδρέου με τον Αλέξη Τσίπρα και την Ντόρα Μπακογιάννη. Τσίπρας, Παπανδρέου και Μπακογιάννη, αλλά και ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης βρίσκονται στη Ρώμη καθώς συμμετέχουν στη συνεδρίαση της Monitoring Committee του Συμβουλίου της Ευρώπης, που παρακολουθεί την τήρηση των δεσμεύσεων των κρατών-μελών.

Το ταξίδι είχε και αναπάντεχα ενσταντανέ. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Ευριπίδης Στυλιανίδης δημοσίευσε στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία που δείχνει, μεταξύ άλλων, τον ίδιο, την επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας, Ντόρα Μπακογιάννη, αλλά και τους δύο πρώην πρωθυπουργούς Αλέξη Τσίπρα και Γιώργο Παπανδρέου. Όλοι τους ποζάρουν με χαμόγελα.

Μαζί τους ποζάρει και ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών και πρώην πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι.

Άγνωστο παραμένει αν ο κ. Τσίπρας «έσπασε» τη στάση ουδετερότητας για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, έστω και κατ’ ιδίαν, ωστόσο στην παρούσα φωτογραφία ουδόλως φαίνεται να τον απασχολούν.

Ξεκινήσαμε στη Ρώμη τη συνεδρίαση της Monitoring Committee του Συμβουλίου της Ευρώπης παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών της Ιταλίας Antonio Tajani.

Δημοσιεύτηκε από Evripidis Stylianidis- Ευριπίδης Στυλιανίδης στις Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2023