Το νέο πούλμαν της θα εγκαινιάσει και θα παρουσιάσει σήμερα η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου, με την πρώτη επίσημη μεταφορά των διεθνών παικτών από το ξενοδοχείο τους στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας απέναντι στην Γαλλία στις 10 παρά το βράδυ.

Την πρωτοβουλία πήρε και την υπογραφή στο νέο πούλμαν έβαλε... η Υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου την οποία και δημόσια επαινεί για την ταχύτητα και αποτελεσματικότητα των ενεργειών της, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σημειώνοντας πως <<Περιποιεί τιμή στην κυβέρνηση>> καθώς τόσο χρόνια η εθνική, για τις μετακινήσεις της νοίκιαζε ιδιωτικά πούλμαν.

Το νέο πούλμαν της Εθνικής Ελλάδος είναι υπερσύγχρονο στο εσωτερικό του αλλά και τεχνολογικά ενώ στο εξωτερικό του έχει την γαλανόλευκη σημαία και γράφει Εθνική Ελλάδος και στα ελληνικά <<Σε γνωρίζω από την όψη…>>.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΠΟ θα διαθέτει το Εθνικό μας πούλμαν σε όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας όταν θέλουν να ταξιδέψουν και να μας εκπροσωπήσουν σε διεθνείς διοργανώσεις. Μάλιστα η κ. Αλεξοπούλου λάτρης του ποδοσφαίρου, θα δώσει το παρόν στον αποψινό αγώνα στηρίζοντας την Εθνική ομάδα υποδεχόμενοι τους παίκτες που πλέον κυκλοφορούν με το Εθνικό πούλμαν.