Μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους, Αλέξανδρος και Αλίκη, τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαϊτη, ήταν στην εκδήλωση για την Μαριέττα Γιαννάκου. Αλέξανδρος και Αλίκη χειροκρότησαν τον πατέρα τους, Κώστα Καραμανλή κατά την ομιλία του στην εκδήλωση μνήμης

Διαβάστε επίσης: Κώστας Καραμανλής στην εκδήλωση για τη Μαριέττα Γιαννάκου: "Ήταν άνθρωπος αρχών, με κεφαλαίο το άλφα, είχε το πάθος της προσφοράς και της υπηρεσίας"

Τα δίδυμα τα γνωρίζουμε από τότε που ήταν μωρά. Δημοσιογραφικά καταγράφθηκαν οι πρώτες τους βόλτες, η πρώτη τους μέρα στο σχολείο, η εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο και διατηρώντας πάντα χαμηλό προφίλ, Αλέξανδρος και Αλίκη κατάφεραν να ξαφνιάσουν θετικά και να κλέψουν ουσιαστικά τις εντυπώσεις στην σημερινή εκδήλωση. Σημειώνεται ότι σπάνια τους βλέπουμε να συνοδεύουν τον Κώστα Καραμανλή σε πολιτικές ή παρόμοιες εκδηλώσεις.








 Ωστόσο σήμερα έκαναν την έκπληξη, απαστράπτουσα η Αλίκη με λευκό σύνολο και με σκούρο κοστούμι ο Αλέξανδρος, όπως πάντα διακριτικά κάθισαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση και φυσικά την ομιλία του, πατέρα τους, Κώστα Καραμανλή.