Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και στον Γιώργο Λιάγκα ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μεταξύ άλλων, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε για το viral βίντεο στο TikTok με τον φίλο του, τον Δημήτρη Μπίτζιο, και το… τρολάρισμα που ακολούθησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

*Διαβάστε εδώ: Άδωνις Γεωργιάδης: Γενέθλια έχει ο υπουργός - "Έκλεισε" τα 51 και είχε "το πιο όμορφο ξύπνημα", με δώρο από τον γιο του


Άδωνις Γεωργιάδης: Ο φίλος μου έκανε ένα βιντεάκι με εκατομμύρια views

Ειδικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλυψε το παρασκήνιο, λέγοντας: «Έχει έρθει στον γραφείο μου πριν από έναν μήνα ο φίλος μου ο Δημήτρης Μπίτζιος από την Κόρινθο. Μου λέει "σε πειράζει να ανεβάσω ένα TikTok;". Εγώ το TikTok δεν το ξέρω καλά και δεν μπορώ να το μάθω κιόλας, γιατί θα κάνω πολλά λάθη. Μου κάνει ένα βιντεάκι με εκατομμύρια views. Σκέφτηκε ο Μητσοτάκης και μου είπε “σε πειράζει να το κάνουμε και μαζί;”. Και το έκανε και πραγματικά έχει γίνει χαμός.
@user3326615659723

♬ πρωτότυπος ήχος - δημητρης μπιτζιος

Κοίταξε τον άτιμο που σκέφτηκε ότι αυτό που έκανε ο Άδωνις είναι καλός κράχτης για να δουν πώς γίνεται το υπουργικό συμβούλιο. Είναι σοβαρό πράγμα και σου λέει για να το δουν, πρέπει να βάλω μπροστά ένα δόλωμα».

@kyriakosmitsotakis_

Explainer: Υπουργικό Συμβούλιο

♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis