Με καλή διάθεση, με πολλά χαμόγελα, αβρότητες και ενσταντανέ η εκδήλωση για τα 100 χρόνια έφερε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη πιο κοντά στην… κυβέρνηση. Ο Νίκος Ανδρουλάκης που παραβρέθηκε στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ, κάθισε στο τραπέζι με τα πολιτικά πρόσωπα και έτσι… μόνιασε περισσότερο απ’ ότι συνήθως με υπουργούς της κυβέρνησης, αλλά και με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν έλειψαν τα χαμόγελα, τα πηγαδάκια, αλλά και οι αβρότητες μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη με στελέχη της κυβέρνησης, αλλά και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης για τα 100 χρόνια του ΤΕΕ: Πυλώνας επιστήμης με πολύτιμη συνδρομή στις δύσκολες στιγμές της κοινωνίας μας (Εικόνες)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ως πολιτικός μηχανικός, έχει ιδιαίτερους δεσμούς με τον χώρο, οπότε ήταν χαλαρός και ένιωθε άνετα στην εκδήλωση και με τους προσκεκλημένους.

Μάλιστα ίσως είναι και η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τον συλλαμβάνει χαμογελαστό δίπλα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης κάθισε στο ίδιο τραπέζι με τον υπουργό Άμυνας Νίκο Δένδια, τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, τον υπουργό Περιβάλλοντος Θόδωρο Σκυλακάκη και την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Είχε θερμή χειραψία μαζί τους όπως και με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ενώ είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τον κ. Δένδια.