Ο Σταμάτης Κραουνάκης έστειλε το δικό του μήνυμα προς την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέντευξή του το βράδυ της Κυριακής, καλώντας όσους διαφωνούν με τον Στέφανο Κασσελάκη να το «βουλώσουν» και να βοηθήσουν.

Διαβάστε ακόμα: Ο Στέφανος Κασσελάκης μαζί με τον Τάιλερ στο Ηρώδειο –Πήγαν σε συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη (Εικόνες)

Σταμάτης Κραουνάκης: Από τη στιγμή που πήρε πλειοψηφία βουλώστε το

«Ο Κασσελάκης ήρθε και τα έκανε όλα… Άλλαξε την ατζέντα και τη συμπεριφορά, ήταν μια προσωπικότητα θαρραλέα, δεν ξέρουμε πώς θα μας βγει, μπορεί να μας βγει σκατά και θα πούμε κάναμε λάθος. Από τη στιγμή που πήρε πλειοψηφία βουλώστε το και βοηθήστε τον», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Κραουνάκης, στιχουργός και τραγουδιστής μιλώντας στο Attica Tv.

Παράλληλα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε και την έντονη κριτική που δέχθηκε μετά την κοινή φωτογραφία του με τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του Τάιλερ Μακμπέθ, μετά από τη συναυλία του στο Ηρώδειο.

«Είπαν ότι είμαι η παρένθετη μητέρα λόγω κοιλιάς. Αμέ, ενόχλησε κάτι είναι ο υποβιασμός της γυναίκας. Το θέμα ήταν ότι είναι τρεις γκέι και ο μεσαίος θα κάνει τη μάνα, αυτός ήταν ο στόχος. Πήγαν οι τάδε στον τάδε "μ, σας ξέρουμε εσάς" και από κάτω τα σχόλια ήταν χυδαία», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Στη συνέχεια, με αφορμή τη δήλωση Κασσελάκη ότι θέλουν να αποκτήσουν παιδιά με τον σύντροφό του μέσω παρένθετης μητέρας, ο Σταμάτης Κραουνάκης σημείωσε: «Ναι, να βρουν μια γυναίκα που τη γουστάρουν να τους κάνει το παιδί τους και να το υιοθετήσουν και να τελειώσουμε με αυτή την αηδία στην Ελλάδα».

«Ένα τέτοιο ζευγάρι μπορεί να μεγαλώσει από τη νοσταλγία της οικογένειας ένα παιδί. Έχω φίλους που έχουν υιοθετήσει, η τρυφερότητα και η αυστηρότητα είναι παραδειγματική», κατέληξε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Φωτογραφία: Ndp photos