Τελικά, δεν θα χρειαστεί να φτάσουµε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για να δούµε να ξεκατινιάζονται ο Κασσελάκης και οι δικοί του µε εκείνους της εσωκοµµατικής αντιπολίτευσης.

Μετά την ανάρτηση-απειλή του προέδρου Στέφανου περί διαγραφών, έσκασε σαν... βόµβα στα ηλεκτρονικά ταχυδροµεία των βουλευτών του κόµµατος της αξιωµατικής αντιπολίτευσης µια υποχρεωτική οδηγία της γραµµατέως της Κοινοβουλευτικής Οµάδας, Θεοδώρας Τζάκρη, σύµφωνα µε την οποία θα πρέπει ο καθείς εξ αυτών να ενηµερώνει την εκπρόσωπο, ∆ώρα Αυγέρη πριν προβεί σε οποιαδήποτε εµφάνιση στα media.

Ενημέρωση στη Δώρα Αυγέρη για τις τηλεοπτικές παρουσίες

Το ζήτηµα είναι αν θα πρόκειται για απλή ενηµέρωση ή αν, π.χ., η Εφη Αχτσιόγλου ή η Ολγα Γεροβασίλη θα πρέπει να επικοινωνούν µε την εκπρόσωπο προκειµένου αφενός να πάρουν το «ΟΚ» για µια τηλεοπτική παρουσία, αφετέρου να λάβουν τις... πολύτιµες συµβουλές της σχετικά µε την επιχειρηµατολογία που θα αναπτύξουν. 

Και οι δύο εκδοχές, πάντως, είναι αρκετές για να δηµιουργήσουν τέτοια µανούρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, που οι δηλώσεις του Φίλη και των υπολοίπων θα ακούγονται σαν ευχάριστο ελαφρολαϊκό σουξέ της εποχής.

Σε κάθε περίπτωση, η άλλοτε δηµοσιογράφος της ΕΡΤ3 και νυν προσωποποίηση (κατά δήλωση της ίδιας) του «νέου» που φέρνει ο Στέφανος Κασσελάκης στον δηµόσιο βίο ετοιµάζεται να γίνει το µάτι της... Big Sister, που θα ελέγχει και θα παρακολουθεί καθετί που αφορά τη µιντιακή δράση των συναδέλφων της...

Το θέµα είναι τι θα συµβεί στην πράξη, αφού προβλέπω να γίνεται το «έλα να δεις» στην Κουµουνδούρου µε όλα αυτά...

Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 14/10/2023