Με ενισχυμένα ποσοστά σε σύγκριση με το 2019 μπαίνει στη μάχη του δεύτερου γύρου των εκλογών ο Δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης διεκδικώντας την επανεκλογή του. Μόλις 150 ψηφοδέλτια έκοψαν το δρόμο του από το απαραίτητο 43% του πρώτου γύρου.

Σημειώνεται ότι από το 28,67% της αναμέτρησης του 2019 ο Ισίδωρος Μάδης κατέγραψε ποσοστό 41,79% αυξημένο κατά 13,12%.

Με τη διαφορά μεταξύ πρώτου και δεύτερου να είναι στις 15 μονάδες και τον ίδιο τον Ισίδωρο Μάδη να κουβαλά προίκα 60.000.000 ευρώ σε χρηματοδοτήσεις έργων, η επανεκλογή μοιάζει να είναι περίπατος με τον ίδιο στην πρώτη του δήλωση να απευθύνει ενωτικό κάλεσμα: «Θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μας στην Παιανία και στα Γλυκά Νερά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Την επόμενη Κυριακή ψηφίζουμε για τον Δήμαρχο που θα έχει την ευθύνη για τον τόπο μας τα επόμενα πέντε χρόνια. Απευθύνω ένα μεγάλο ενωτικό, αυτοδιοικητικό κάλεσμα σε όλους για μία μεγάλη συμμαχία ευθύνης και προοπτικής. Λέμε ναι στη σοβαρότητα, την υπευθυνότητα και την εργατικότητα. Λέμε ναι στην ανάπτυξη, στην πρόοδο, στα μεγάλα έργα υποδομής. Λέμε ναι στη σύνθεση, στη συνεργασία, στην ενότητα. Αλλάζουμε Μαζί. Πάντα με τον πολίτη στην πρώτη γραμμή».

Ο Δήμαρχος Παιανίας με την δήλωσή του κάνει επί της ουσίας έναν μίνι απολογισμό της περιόδου που πέρασε. Στα τέσσερα χρόνια εμφανίστηκε ενωτικός καταφέρνοντας να εξασφαλίσει τη συνεργασία δύο ακόμα δημοτικών παρατάξεων επιτυγχάνοντας την απαραίτητη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο.

Η υποψηφιότητά του είναι ξεκάθαρα αυτοδιοικητικού χαρακτήρα έχοντας εντάξει στο ψηφοδέλτιό του υποψηφίους από όλους τους πολιτικούς χώρους λειτουργώντας δίχως κομματικά στεγανά.

Εχοντας υλοποιήσει περίπου το 65% του προγράμματος του 2019, απέδειξε στην πράξη ότι τα έργα υποδομής είναι στην κορυφή της ατζέντας του: δεκάδες αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, επανεκκίνηση και μάλιστα με ευνοϊκούς όρους του έργου της αποχέτευσης ακαθάρτων στη ΔΕ Παιανίας που είχε βαλτώσει από το 2017 αλλά και της ανέγερσης του νέου δημαρχείου. Και την ίδια ώρα αντιμετώπισε τα προβλήματα που προέκυψαν από το έργο της αποχέτευσης στη ΔΕ Γλυκών Νερών εξασφαλίζοντας χρηματοδότηση 2.600.000 ευρώ για την αποκατάσταση της οδοποιίας.

Τα έργα υποδομών, από διανοίξεις και δίκτυα έως νέες υποδομές, είναι και στο νέο προεκλογικό του πρόγραμμα έχοντας φροντίσει να έχει στα χέρια του έτοιμες ώριμες μελέτες για άμεση υποβολή σε χρηματοδοτικά εργαλεία. «Εργα κλήρονομιά στις επόμενες γενιές» όπως ο ίδιος ο Ισίδωρος Μάδης έχει σημειώσει.