Με παρακαταθήκη της μια μακρά πορεία δεκατριών ετών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπου μεταξύ άλλων έχει διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Παπάγου Χολαργού και ένα πλούσιο βιογραφικό η Άννα Μαρία Τσικρικώνη – Φλώρου, κάνει το πέρασμα από την πρωτοβάθμια στη δευτεροβάθμια Αυτοδιοίκηση, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Αττικής με τον συνδυασμού του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά».

Η σύζυγος του Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου διεκδικεί την ψήφο των πολιτών του Βορείου Τομέα Αθηνών, αφού αποφάσισε να συνταχθεί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Νίκο Χαρδαλιά για τον οποίον έχει δηλώσει ότι: «Η εργατικότητα , το ήθος και η αποτελεσματικότητα του Νίκου Χαρδαλιά,τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στην κεντρική πολιτική σκηνή, είναι τα στοιχεία εκείνα που αποτελούν εγγύηση επιτυχίας. Τον ευχαριστώ για την τιμή που μου έκανε».

👉Αγαπητοί μου φίλοι, μετά από δεκατρία χρόνια ενασχόλησης μου με τα κοινά μέσα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, είχα τη...

Δημοσιεύτηκε από Anna Maria Tsikrikoni στις Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023

Η κ.Άννα Μαρία Τσικρικώνη – Φλώρου έχει εργαστεί σε μεγάλες επιχειρήσεις του ιδιωτικού και Δημοσίου τομέα σε Ελλάδα και Κύπρο δραστηριοποιούμενη στον οικονομικό τομέα και στο τμήμα Διοικήσεως και Δημοσίων Σχέσεων, ενώ ανάμεσα στις θέσεις ευθύνης μέσα από τις οποίες έχει υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση ήταν και η αντιπροεδρία του Εποπτικού Συμβουλίου ΠΕΔΑ.