Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια είδηση που φέρει τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του Τάιλερ να ανήκουν στο μητρώο των υποστηρικτών του Ντόναλντ Τραμπ στην Αμερική. Από την Κουμουνδούρου δεν εκδόθηκε κάποια διάψευση ή ανακοίνωση που να θεωρεί τη συγκεκριμένη «αναφορά» ως προβοκάτσια ή fake news που στόχο έχει να συκοφαντήσει το ηγετικό ζεύγος του ΣΥΡΙΖΑ, που το εμφανίζουν ως εκφραστή της «Τραμπικής Αριστεράς» στην Ελλάδα, κάτι που σίγουρα θα δικαιώνει τον Πάνο Καμμένο και τον ομοϊδεάτη του, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Όμως, με αφορμή αυτή την αποκάλυψη, πήρε θέση ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρος Κόκκαλης, κάνοντας μια ανάρτηση εξόχως σκωπτική για τον κρυφό βίο και την πολιτεία του Στέφανου Κασσελάκη. «Από American Republicans, δεν είμαι με κανέναν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως ο Πέτρος Κόκκαλης στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ είχε ταχθεί υπέρ της Αχτσιόγλου, γράφοντας γι' αυτή: «Στη δική μου χαραγμένη Αριστερά, τα μέλη δεν χρειάζονται την καθοδήγηση κανενός, ειδικά στα ζητήματα ανάδειξης ηγεσίας. Το αντίθετο. Όμως, σε αυτό το ιστορικό σταυροδρόμι για τη δημοκρατική παράταξη οφείλω να πάρω θέση ως απλό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και τίποτα περισσότερο. Θα ψηφίσω Έφη Αχτσιόγλου και γράμματα γνωρίζω».

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 4/10