Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
kasidiaris
Παραπολιτικά

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Χαμηλό ''βαρομετρικό'' για Κασιδιάρη στην Αθήνα - Με διαφορά πίσω από τον Ζαχαριάδη

Σε όλες σχεδόν τις έρευνες ο καταδικασμένος πρώην εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης βρίσκεται με διαφορά πίσω από τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ

«Ξεφούσκωμα» του Ηλία Κασιδιάρη καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο της Αθήνας, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr. Σε όλες σχεδόν τις έρευνες ο καταδικασμένος πρώην εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής βρίσκεται με διαφορά πίσω από τον Κώστα Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ. Πάντως, οι επόμενες πέντε μέρες είναι κρίσιμες, αφού θα κρίνουν την τελική απόφαση των αναποφάσιστων και κατά συνέπεια και το αν θα επικρατήσει από την πρώτη Κυριακή ο Κώστας Μπακογιάννης.

Tι αναφέρει η στήλη Big Mouth

– Έπεσε στα χέρια μου μία από τις πολλές έρευνες που έχουν διενεργηθεί τις τελευταίες μέρες και στον Δήμο της Αθήνας. Αντιλαμβάνεστε ότι σε σχέση με τον πρώτο, δεν υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί την άνετη πρωτιά του δημάρχου Μπακογιάννη. Απεναντίας, εκείνο που τίθεται υπό μια κάποια συζήτηση είναι αν θα καταφέρει να τελειώνει την πρώτη ή θα χρειαστεί και τη δεύτερη Κυριακή. Με τα σημερινά δημοσκοπικά δεδομένα, κανείς δεν μπορεί με ασφάλεια να δώσει απάντηση. Απεναντίας, αυτό που καταγράφουν οι δημοσκοπήσεις για τον Δήμο της Αθήνας είναι το «ξεφούσκωμα» του Κασιδιάρη. Σε όλες σχεδόν τις έρευνες ο καταδικασμένος πρώην εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής βρίσκεται με διαφορά πίσω από τον Ζαχαριάδη του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πρέπει να σας πω ότι έχει αρχίσει να τσιμπολογάει δεξιά κι αριστερά. Πάντως, οι επόμενες πέντε μέρες είναι κρίσιμες, αφού θα κρίνουν την τελική απόφαση των αναποφάσιστων και κατά συνέπεια και το αν θα επικρατήσει στις 8 Οκτωβρίου ο Μπακογιάννης.