Στο Μέγαρο Μαξίμου παρευρέθηκε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης Πεύκης Γρηγόρης Λέων. Ο κ. Λέων συναντήθηκε με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλο Μαρινάκη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης ήταν θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς και οι τρόποι με τους οποίους ο δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης μπορεί να αξιοποιήσει τις χρηματοδοτικές δυνατότητες που προσφέρουν εθνικά και ευρωπαϊκά ταμεία.

Ο κ. Λέων έχει υποσχεθεί στους πολίτες ότι θα αλλάξει τη σημερινή εικόνα του δήμου, θα βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και θα αναβαθμίσει τις υπηρεσίες και τις υποδομές του δήμου, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα χρηματοδότησης.

Στο πλαίσιο αυτό ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Λέων δίνει μεγάλη έμφαση στη στενή συνεργασία του δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης τόσο με την Περιφέρεια όσο και με γειτονικούς δήμους. Γεγονός που φάνηκε από την τοποθέτησή του, μιλώντας, λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, σε εκδήλωση του δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου. Στη συγκεκριμένη εκδήλωση ο κ. Λέων συνομίλησε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά καθώς και με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ και ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη, οι οποίοι ευχήθηκαν στον κ. Λέων καλή επιτυχία στις εκλογές.
PHOTO-2

Από την πλευρά του ο κ. Λέων ευχήθηκε καλή επιτυχία τόσο στον κ. Αμπατζόγλου όσο και στον κ. Χαρδαλιά, εξαίροντας τις γνώσεις τους για την τοπική αυτοδιοίκηση.