Με πολλή δουλειά στο πεδίο της καθηµερινότητας και την αντίστοιχη, βεβαίως, επικοινωνιακή ανάδειξή της σκοπεύει να απαντήσει, σε πρώτη φάση, το Μέγαρο Μαξίµου στο κύµα Κασσελάκη.

Ως εκ τούτου, οι αρµόδιοι υπουργοί επιστρατεύονται όχι µόνο σε ό,τι αφορά την επιτάχυνση των σηµαντικών παρεµβάσεων που προέρχονται από το χαρτοφυλάκιό τους, αλλά και την αντίστοιχη προώθησή τους στα media.

Διαβάστε ακόμα: Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στη νίκη των ''γαλάζιων'' εκλεκτών σε κρίσιμους δήμους του Λεκανοπεδίου επικεντρώνονται Μαξίµου και Πειραιώς

Ποιοι επιστρατεύονται από το Μαξίμου κατά του Κασσελάκη

Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν φυσικά ο υπουργός Οικονοµικών, Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο υπουργός Εργασίας, Αδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, αλλά πριν και πέρα από όλους ο υπουργός Επικρατείας, αρµόδιος για τον συντονισµό του κυβερνητικού έργου, Ακης Σκέρτσος.

Αξίζει να σηµειωθεί ότι, σύµφωνα µε τους «γαλάζιους» επικοινωνιολόγους, το προφίλ του τελευταίου ταιριάζει γάντι ως αντίβαρο στον Κασσελάκη στη βάση της σοβαρότητας που χαρακτηρίζει τον δηµόσιο λόγο του, αλλά και της άριστης γνώσης των κυβερνητικών πεπραγµένων.

Η στρατηγική της ΝΔ ενόψει ευρωεκλογών

Η στρατηγική αυτή θα κορυφωθεί προϊόντος του χρόνου και όσο θα πλησιάζουν οι ευρωεκλογές, όταν ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παίζει τα ρέστα του στο κοµµάτι της προσέγγισης της κοινωνίας µε προεκλογικές βόλτες από γειτονιά σε γειτονιά (δεδοµένης και της απουσίας του από τη Βουλή) και ξεδίπλωµα των επικοινωνιακών του χαρισµάτων. «Η απάντηση σε αυτό θα είναι η παραγωγή έργου και η αποκάλυψη της πλήρους ανυπαρξίας πολιτικών προτάσεων», λέει στη στήλη τακτικός συνοµιλητής του πρωθυπουργού, δίνοντας το στίγµα των σχεδιασµών του Μαξίµου.

Διαβάστε ακόμα: Ευρωεκλογές: ''Ζεσταίνουν'' ξανά τις μηχανές μετά τη διατήρηση του σταυρού οι ''γαλάζιοι'' ευρωβουλευτές

Δημοσιεύθηκε στο Secret στις 30/9/2023