Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
kasselakis_proedros
Παραπολιτικά

ΣΥΡΙΖΑ: Υπαινιγμοί από το ΠΑΣΟΚ για το πόσο κόστισε η εκλογή Κασσελάκη

«Πρέπει να ξέρουμε από πού προέρχονται τα χρήματα του εκάστοτε υποψηφίου», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θ. Γλαβίνας

Σοβαρούς υπαινιγμούς για τα έξοδα της προεκλογικής καμπάνιας που έκανε ο Στ. Κασσελάκης για να διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ άφησε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Θ. Γλαβίνας, με συνέντευξή του στον Αθήνα 9,84.

Εμμέσως πλην σαφώς έθεσε ένα ζήτημα διαφάνειας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να συζητήσουμε κάποια στιγμή αν και στις εσωκομματικές διαδικασίες των κομμάτων πρέπει να μπει ένα όριο και έλεγχος των εκλογικών δαπανών, να ξέρουμε από πού προέρχονται τα χρήματα του εκάστοτε υποψηφίου».

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε πως «ο “νέος” ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί ένα επικοινωνιακό περιτύλιγμα, στην ουσία του οποίου κυριαρχεί ο πολακισμός, μαζί με όλο τον αντισυστημικό λαϊκισμό, τον οποίο εξέθρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της κρίσης και τον οποίο δεν μπορεί να αποβάλει από μέσα του. Οι πρώτες του δηλώσεις είναι εναντίον των δημοσιογράφων. Δηλώνει δήθεν εναντίον των ελίτ, ενώ είναι και ο ίδιος ελίτ. Πάμε σε κάτι αποϊδεολογικοποιημένο, το οποίο δεν έχει κάποια σταθερή αναφορά σε αξίες και αρχές».

Δημοσιεύθηκε στην Απογευματινή στις 28/9/2023