Το ενδιαφέρον και τα βλέμματα του κόσμου έχει τραβήξει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο των ημερών. Όλοι αναζητούν να μάθουν κάποιο νέο στοιχείο για τον ίδιο αλλά και την προσωπική του ζωή. Γι' αυτόν τον λόγο, στο στόχαστρο της επικαιρότητας έχει μπει και ο σύντροφος του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μακμπέθ, τον οποίο οι κάμερες ακολοθούν καθημερινά για μία του δήλωση.

Το πρωί της Πέμπτης οι δημοσιογράφοι πέτυχαν τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη την ώρα που έβγαζε βόλτα τον σκύλο του και πήγαινε να πάρει καφέ.

Ο Τάιλερ έδειχνε ευδιάθετος και, απαντώντας στις ερωτήσεις που του έγιναν, είπε πως «ήταν ωραία στη Χαλκίδα», στην οποία πήγαν μαζί με τον Στέφανο Κασσελάκη την Τετάρτη.

Στη συνέχεια ο Τάιλερ είπε πως απολαμβάνει τον ενθουσιασμό που δείχνει ο κόσμος όταν τους συναντάει, ενώ πρόσθεσε πως όπου πηγαίνει, έχει πάντα μαζί τον σκύλο του. Ακόμη, σημείωσε πως δεν έχει αποφασίσει αν θα συνοδεύσει τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε ομιλία που έχει σήμερα με φίλους του κόμματος στο Αιγάλεω.